اسكن كتاب هاي قديمي و قطور
سلام
وقتتون بخير
در باره سوالتون بايد بگو بله ميتونيد براي كتاب 1000 صفحه اي هم استفاده كنيد
براي كتاب هاي مهم ميشه از رحل قرآن استفاده كرد كه هم سطح زير كتاب محكم و سفت هست هم كتاي رو به اندازه مناسب براي اسكن ميشه باز كرد
اكه سوالي بود و نياز به راهنمايي داشتين ميتونيد با اين شماره تماس بگيريد
09351351388
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلاف شدید قمیت واقعا به چه علت است
سلام دستگاهها دارای قیمت متفاوت و اختلاف زیادی هستند
اسکنر دستی Easy Scan در یک سایت به قیمت 117000 تومان فروخته می شود و در سایت دیگر 180000 تومان در حالی که از لحاظ امکانات شبیه هم هستند اگر چه از لحاظ طراحی اختلافاتی دارند اگر کسی واقعا چیز دقیقی می دونه لطفا بگه آخ به قولی هر گرونی بی حکمت نیست و هر ارزونی بی علت و البته بعضی مواقع ما فقط عادت داریم جنس ارزان را گران بخریم فقط و فقط با منطق همین ضرب المثل من که گیج شده ام
قبلا از اطلاع رسانی شما متشکرم
اختلاف قیمت اسکنرهای مشابه در سایت های اینترنتی
نقل قول:
سلام دستگاهها دارای قیمت متفاوت و اختلاف زیادی هستند
اسکنر دستی Easy Scan در یک سایت به قیمت 117000 تومان فروخته می شود و در سایت دیگر 180000 تومان در حالی که از لحاظ امکانات شبیه هم هستند اگر چه از لحاظ طراحی اختلافاتی دارند اگر کسی واقعا چیز دقیقی می دونه لطفا بگه آخ به قولی هر گرونی بی حکمت نیست و هر ارزونی بی علت و البته بعضی مواقع ما فقط عادت داریم جنس ارزان را گران بخریم فقط و فقط با منطق همین ضرب المثل من که گیج شده ام
قبلا از اطلاع رسانی شما متشکرم
با سلام
اختلاف قیمت ها در فروش اینترنتی اصلش به علت تفاوت نرخ ارز هست
مثلا من که خریدم رو به صورت دلاری انجام دادم و سرمایم دلار بوده مجبورم برا اینکه قادر باشم خرید مجدد انجام بدم، با نسبت تناسب قیمت رو افزایش بدم
مثلامن وقتی با دلار 1895 تومانی خرید کردم اسکنر 135 بود
بعد شد 200 تومن!
حالا این گران فروشیه؟یا..؟
البته خداییش به نسبت چند برند موجود در بازار اسکنر های HandyScan از بقیه با کیفیت تر هستن
مثلا این اسکنر به علت توع طراحی ظاهریش همه فکر میکردن خوب نیست اما از همه بهتر بود
این اسکنر هم اسکنری با همون مارک هست و کیفیتش از EasyScann بهتره و یوزرا بیشتر میپسندن
شاد و پیروز باشید