واسه خرید لپ تاپ میخوام بدونم dosبهتره یا7؟؟؟
اگه محبت کنین یکم در مورد معایب ومزیت هاشون هم بگین ممنون میشم.
Printable View
واسه خرید لپ تاپ میخوام بدونم dosبهتره یا7؟؟؟
اگه محبت کنین یکم در مورد معایب ومزیت هاشون هم بگین ممنون میشم.
میشه یکم توضیح بدین که آیا این گارانتی ها اصلا ارزش دارن یا نه؟؟؟؟
یا فقط هدر دادن پولمونه؟؟؟؟
اگه میشه درمورد کارت گرافیک هم توضیح بدین ممنون میشم......
چه چیزایی رو باید موقع خرید بیشتر توجه کنم؟؟؟
داشتن3پورتUSBچقد مهمه؟؟؟
اینم واسم مهمه:DOS بهتره یا7؟؟؟؟؟
فقط ترو خدا...من اطلاعاتم زیاد نیست...:42::42::42::42::42::42::42::42::42:
راست میگن !! لطفا راهنمایی شان کنید؟؟؟
داس که کاربردی نداره الانه! لپتاپ با ویندوز۷ ارجینال قطعا بهتره ولی قیمتش بالاتر میره. شما اگه بودجهات محدوده بیخودی پول سیستم عامل نده با همون داس یا لینوکس بگیر ارزونتر در بیاد. تو کشور عزیزمون کپیرایت کشکه دیگه خودت میتونی ویندوز۷ کپی بریزی روش :31:نقل قول:
کارت گرافیک برای گیم میخوای ۵۴۰ و بالاتر سعی کن باشه قبلا هم گفته بودم بهت گمونم! :20:
پورت یواسبی۳ داشته باشه طبیعیه که بهتره! بستگی به استفاده شما داره اگه فلش یا هارد اکسترنال یواسبی۳ نداری یا در آینده نمیخری تفاوتی نمیکنه برات!
گارانتیهای معتبر هم ارزش دارند.البته معتبر یعنی شرکتهای مثل سازگار ارقام که ایسوس و ایسر و لنوو رو گارانتی میکنه.
مگه یو اس بی های معمولی بهش نمیخوره!!؟؟؟ برای فلش و هاردهای اکسترنال معمولی و............نقل قول:
پورت یواسبی۳ داشته باشه طبیعیه که بهتره! بستگی به استفاده شما داره اگه فلش یا هارد اکسترنال یواسبی۳ نداری یا در آینده نمیخری تفاوتی نمیکنه برات!
چرا.یواسبی۲ هم بهش وصل میشه ولی همون سرعت یواسبی۲ رو داری دیگهنقل قول:
مگه یو اس بی های معمولی بهش نمیخوره!!؟؟؟ برای فلش و هاردهای اکسترنال معمولی و............
ضمنا اونهایی که یواسبی۳ دارن معمولا یکی از پورتهاشون یواسبی۳ هست بقیهاش یواسبی۲ هستش
ممنون از راهنماییتون...نقل قول:
سلامنقل قول:
جواب های دوست عزیزمون (merikhi) درست بود ، ولی به نظر من بهتره برای ویندوز اورجینال پول ندی ( البته قیمتش
30 الی 40 تومن افزایش پیدا میکنه ، نه 100 تومن !!! ) و با همون DOS بخری بهتره .
نسخه های ویندوزی که رو لپ تاپ ها هست نسخه HOME میباشد که ازرش ندارن .
برند ها معمولا ویندوز های اورجینال رو لپ تاپ هاشون رو دستکاری میکنن و برنامه های جانبی زیادی نصب میکنن و ... ( از Office 2010 بگیر تا آنتی ویروس Trial و . . . . ) من خودم به شخصه وقتی ویندوز اورجینال رفیق هامو عوض میکنم سریع این برنامه هارو حذف میکنم .
( شما وقتی ویندوز اورجینال رو Recovery میکنی حدود 1:30 ( دقیق یادم نیست ) طول میکشه ، بعد این مدت حالا باید بشینی برنامه های اضافی رو پاک کنی ، در صورتی که اگر خودت بخوایی ویندوز با تمام برنامه هایی که میخوایی رو نصب کنی ، حدود 1 ساعت میکشه )
پس وقتت تلف میشه .
و . . .
همه جوره DOS بهتره .
تا 800 می توانی از این مدلا انتخاب کنی
lenovo b570
samsung 300e5z -a02
سلام.ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم از حضورتون
موقع خرید چه چیزایی باید تست بشه تا از سالم بودنش مطمئن بشم؟؟