-
منم تا حالا 3 بار این انیمیشن رو دیدم
آدم قشنگ جذبش می شه که حتما تا آخرش رو ببینه چیزی نیست که حوصله ی بیننده رو سر ببره .
کار بسیار احساسی و زیبایی که دارای داستانی قوی و پر کشش هست.
اون دفعه بابام نشست نگاه کرد کلی کیف کرد گفت خیلی قشنگ بود.
-
انیمیشن بسیار بسیار زیبایی بود.به شخصه از دیدنش لذت بردم
از دوستان اگه کسی لینک دانلود سالم کیفیت 720 این انیمیشن رو داره برام پ.خ کنه
-
سلام؛
خیلی تصادفی به این تاپیک رسیدم:
همیشه فکر می کردم این فقط منم که افسوس مظلوم واقع شدن این انیمیشن بسیار دوست داشتنی رو میخوردم ولی حالا خوشحالم می بینم یه چند نفر با احساس و متفکر دیگه هم هستند :n01: که به این مسئله رسیدند ..
آخه خداییش خیلی ستم بود که به هر کی می گفتی فلان انیمیشن باحال رو دیدی؟ نود درصد با بی تفاوتی می گفتند : نه ه ه ه ه ه ه ه !
بعدشم که می گفتی بابا پس نصف عمرت بر فناست میگفتند اووووووووووووووووه حالا مگه چی داره؟!!! و تنها دلیلشون هم این بود که اگه انقدر خوبه چرا سروصدا نکرده؟ ( که البته برای خودمم همیشه جای سواله!)
خداییش داستان بی نظیر و روایت بی نظیرترش جای هیچ گونه مقام دومی براش نذاشت و من که مطمئنم هرگز مثه اون تکرار نخواهد شد ( اون فداکاری آخرش اشک آدمو درمیاره و یه جورایی بهترین درس انسانیت و اخلاقه از یه ظاهرا غیر انسان !)
-
من هم چند سال پیش این انیمیشن را دیدم
ین انیمیشن مفاهیم انسانی را بخوبی منتقل میکنه و نگاه خوبی به ارتش آمریکا و نیروی نظامی نداره و فکر میکنم برای همین زیاد تحویلاش نگرفتند!
اون فداکاری آخرش هم زیبا بود و هم باعث شد این انیمیشن به یاد موندنیتر بشه!
متاسفانه اکثر انیمیشنهای امروزی بیشتر سرگرمکنندهاند تا اینکه به دنبال انتقال مفهومهای اخلاقی و انسانی باشند!