1- ابتدا سوزنی را در سوراخ کوچک dvd rom فرو کنید تا در دی وی دی رام باز بشه (یه کم باید فشار بدید)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سپس سوزن را اهرم کنید تا در دی وی دی رام باز بشه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بعد در زیرین دی وی دی رام با باز کنید. چهار تا پیچ داره که باید بازشون کنید. و در را به آرامی بلند کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- در را که بر داریم مانند شکل زیر می شه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- در رویی دی وی دی رام را فقط مونده که برداریم. اما ابتدا باید دو تا خار را که طرف راست و چپ هستش را آزاد کنیم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- حالا هر دو در ها را برداشتیم. به عکس زیر نگاه کنید. دایره قرمز رنگی که کشیدم همون چشم دی وی دی رام هستش. ابتدا روی چشم را اسپری بزنید. (زیاد نزنید چون روغن اسپری می مونه روش. فقط قصد ما استفاده از فشار هوا و الکلش هست) بعد با پارچه ی عینک، آروم روی چشمو تمیز کنید. توی نور نگاه کنید ببینید احیاناً اثر انگشت یا پرز روی چشم باقی نمونده باشه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- این قسمت ربطی به تمیز کردن چشم نداره. اما گفتم تا در دی وی دی رام بازه یه نکته ای را هم بگم. احیانا گاهی اوقات می شه که وقتی دکمه ی دی وی دی رام را می زنید در دی وی دی رام باز نمی شه. به این خاطره که این تسمه باید روغن کاری بشه. با روغن گریس بهتره روغنکاریش کنید. روغن مایع باعث ایجاد چسبندگی میشه و نه تنها تسمه بیشتر می چسبه بلکه باعث کشیدگی و گشاد شدن تسمه هم میشه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- در مرحله ی بعد در ها جا می اندازیم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- در مر حله ی آخر خار ها را جا می زنیم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- این هم دی وی دی رایتر دوران خوابگاه من!!! دلم گرفت یاد اون دوران افتارم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]