فکر کنم پر طرفدار ترین برنامه نوروز 91 بشود دی:
Printable View
فکر کنم پر طرفدار ترین برنامه نوروز 91 بشود دی:
امروز اون تیکه که فکرا رو می خوند، خیلی باحال بود!
مخصوصاً فکر ببعی و خواهرزاده پسرعمه زا:
ببعی: کاهو... کرفس... کُندر... کاهو........:31:
خواهرزاده هه (وای چقدر خوردنیه!) : هه... هه... هه... عیدی بده.... اِه... اِه... اِه... عیدی بده:31:
بعد آقای مجری هم گفت: همـــــــــــــین! (یعنی فکرش فقط در همین حده؟؟!!)
در کل ... :40:
فکر برقکار چی بود؟ فحش میداد؟
آقا تکرارش ساعت چنده ؟!
شب ساعت 8 و تکرارشم روز بعد ساعت 2:30 بعد از ظهر.نقل قول:
آقا تکرارش ساعت چنده ؟!
دیروز ته خنده بود همه دعوا گرفتن به خاطر یک کیسه پلاستیک هر کی میگفت ماله منه. پسر عمه زا دعوا گرفته بود و داد میزد نه ماله منه بعد که پلاستیکو میبرد دوباره بر میگشت مبگفت این چه به درد من میخوره!
تو بخش اخرشم هم خر نقش پدر داماد رو داشت و پسر عمه زا نقش پدر عروس بعد برگشته میگه چرا پدر داماد خره؟
این همساده خیلی باحال بود! " داغونم ها! هه هه هه هه هه..." :دی
بنده خدا میگفت من اصلا زن نداشتم رفته بودم محضر برای سند ماشین ، ولی اونجا نمیدونم چی شد ازم طلاق گرفتن و هنوزم داره مهریه میدم !!! ولی نمیدونم به کی :39::27::39:نقل قول:
ویرایش : بزرگواران دست اندر کار هنر هفتم لطف کنن تگها رو ادیت کنند ، من بیشتر از 2 تا نتونستم اضاف :31: کنم :
آقای مجری
ببعی
ایرج طهماسب
حمید جبلی
فامیل دور
دختر بچه
خواهرزاده زا
همساده :31:
جداً دم ایرج طهماسب، حمید جبلی و تمامی عوامل این مجموعه گرم ...
امروز وقتی جناب هم ساده :27: وارد شد، داشتم فکر میکردم که چقدر روی شخصیت ها و عروسکهای تازه وارد ، خوب و ظریف کار شده که مخاطب در دقایق اول باهاش ارتباط برقرار میکنه.
معمولا برقراری ارتباط با شخصیت های جدید زمان بر هست، ولی در مجموعه ی کلاه قرمزی، تمامی شخصیت ها در بدو ورود در دل مخاطب جا باز میکنن.
و از این جهت دست مریزاد داره ...
از طرفی عروسک گردانی فوق العاده است. امروز که فامیل دور داشت با آقای مجری درد و دل میکرد، حرکت دستها و صورتش واقعا عالی بود.
خیلی کار محترمی ست...
این "هم"(زیاد باهاش ارتباط برقرار کردم ... احساس نزدیکی بهش میکنم.. برا همین با اسم کوچیک صداش میکنم:31:) توی حرفاش چی میگفت؟نقل قول:
لِلـِ ام ؟ لِلَم ؟ لِهَم ؟
چی میگفت دقیقا؟
+
دمشون گرم ... خیلی کرکر خندست:27:
کلاه قرمزی جنسی است گران قیمت - ارزشمند و بی نظیر در بازار سوت و کوری که در اون تکرار و دلزدگی بیداد میکنه :40: