منم سال نو رو خدمت همه کاربران سایت بزرگ پی سی ورلد تبریک میگم امیدوارم سالی پر از خوشی و موفقیت داشته باشن:11:
خوشحالم به گزینه ای که رای دادم اول شد:31:
Printable View
منم سال نو رو خدمت همه کاربران سایت بزرگ پی سی ورلد تبریک میگم امیدوارم سالی پر از خوشی و موفقیت داشته باشن:11:
خوشحالم به گزینه ای که رای دادم اول شد:31:
مبارکه صاحبش باشه. :31:
منم تبریک میگم انشالله سال خوبی و پر برکتی داشته باشین.
موفق باشید. :40:
آلبرت انیشتین، اسحاق نیوتن، شادروان استیو جابز، مادام کوری، زکریای رازی، پروفسور حسابی، من و ساير دانشمندان سال خوشی را برای شما آرزومندیم.
منم سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم ، امیدوارم تو سال جدید موفقتر باشید و به هر چی بخواید برسید :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز دستت درد نکنه به خاطر این لوگوی زیبات...واقعا سلیقه و هنر فوق العاده ای داری :11:
عید باستانی نوروز رو هم به همه دوستان و کابران بزرگ و عزیز انجمن p30world تبریک می گم..
انشالله همتون 100 سال زنده باشید و به همه آرزوهاتون برسید اگر به صلاحتون باشه ..:10:
و البته دست ادمین های محترم انجمن درد نکنه بخاطر راه انداختن این مسابقه و تشویق دوستان گرافیست برای ارائه طرح
های با ارزششون... موفق باشید:11:
یکی از ارزشهای بزرگ این مسابقه این بود که با عث میشه که ما ایرانیان فرهنگ و تاریخ و مراسم باستانی خودمونو به
آیندگان با جلوهای نو معرفی کنیم...:10:البته به دست زحمتکش گرافیستان بزرگ انجمن :46:
از راه دور دستتون رو به گرمی می فشارم :11:
چقدر زوووود ! واقعا چقدر زود عمرمون داره میگذره
روزهای آخر سال 89 جلوی چشمام هست !
به سلامتی همه عزیزانی که لحظه سال تحویل رو پیش خونوادهاشون نیستن
به سلامتی اون سربازی که اون لحظه سر پست وایستاده
به سلامتی اون پدری که پول نداره برا بچه ش شب عید لباس بخره
به سلامتی اون دستفروشی که لحظه سال تحویل به عشق خونواده ش کار میکنه
به سلامتی هرکسی که برای آسایش و راحتی ما به خودش سختی میده
سال نو خجسته باد دوستان :40:
تبریک میگم.
شاد باشید.
:40:
----------
این لوگو خیلی زیباست دست طراحش درد نکنه.
با سلام .
جالبه ....من تا لوگو رو دیدم با خودم گفتم خیلی قشنگ هست . توی جریان مسابقات لوگو هم نبودم دیروز که لوگو رو دیدم اونقدر از طرحش خوشم اومد گذاشتم توی پروفایلم :31: الان این تاپیک رو دیدم برام جالب بود از اعضای همین سایت درست کردند .:20:
لوگو عالی شده ....
دس همه ی عوامل درد نکنه ...:11:
به همه ی بروبکس پی سی ورلد مخصوصا گیمرای محترم سال نو رو تبریک میگم...
گیمر و شاد باشید :40:
سلام..
مبارکه؛ قشنگ هم هست. فقط جزئیات حیف شدهن توی این سایز..
منم پیشاپیش سال نو رو به همه کاربران P30World تبریک می گم! :46: