من که همه چی رو گذاشتم بعد عید ببینم چی میشه
Printable View
من که همه چی رو گذاشتم بعد عید ببینم چی میشه
=2gig ddr2 graphic = 1 gig Gforce 9400 CPU =4500 dual core mainboard = gigabyte
: case monitor 17
این سیستم چند میارزه دسته دومه لطفا؟
:46:به نظر من هر کس میخواد سیستم بخره در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد بخره چون قیمت ها در فروردین به خاطر شک بعد از تعطیلات نوروز احتمالا بالا خواهد بود و در این زمانی که خدمت شما عرض کردم بازار از ثبات بهتری نسبت به فروردین برخوردار است و بعد از خرداد به دلیل فصل تعطیلات مدارس امکان بالا رفتن قطعه وجود دارد:12:
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
هاردش چنده؟نقل قول:
خب دوستان چه خبر؟
کسی امروزا رفته بازار ببینه قیمت ها چه جوریه؟ اومده پایین رفته بالا تکون نخورده چی جوریه؟
به نظر شما اگه من یک قطعه ای توی شرکتم داشته باشم و مثلا اونو با قیمت n خریده باشم. موقع فروش باید اونو چطوری بفروشم؟ باید ببینم توی بازار چه خبره و بعد قطعه خودمو به بالاترین قیمت توی بازار بفروشم یا اینکه به قیمت واقعی و صحیح اون قطعه و صودش بفروشم؟
سود صحیح برای یک کاسب (صاحب شرکت) 10 درصده (حداکثر) می باشد. (از نظر اسلام)
من یه CPU خریدم به قیمت 240 هزار تومن. در صورتی که قیمت این قطعه 150 هزار تومن بود (در حال حاضر 117 دلار می باشد).
کدوم اسلام کدوم درصد اگر به اینا بود که الان وضعمون این نبود عزیز دلنقل قول:
خب علاوه بر این که قیمت اصلی به دلار حساب کنید باید پول گمرک و پول حمل و نقل و پول بقالی سرکوچه و پول زایمان نوه ی شمسی خانوم و حالا پول اون فروشنده ی محترم رو بکشید روش تا قیمتش به دست بیاد ...نقل قول:
این بین یه عالمه دلال هست فروشنده ها هم که خداتومن میارن رو جنس ... چی جوری میخواین جنس ارزون بمونه ؟
حالا این جا این سوال پیش میاد »
محتوای مخفی: سوال
حالا این جواب سوال رو باید بگردیم و پیدا کنیم :13:
ذنبال خدا میگشتید تا حالا پیدا شده بود هااااا :27:نقل قول:
سلام دوستان
به خاطر مثبت بودن مرحله اول 5+1 دلار و طلا یه مقدار کشیدن پایین این حالت به نظرتونروی قیمت قطعات تاثیری میزاره؟
راستی دوستانی که تو تهران هستن و بازار رو دیدن قطعه جدیدی هم وارد شده یا همون قبلی ها هست؟
:31:نقل قول:
آره دلار الان 1750 تومنه ! :18:نقل قول:
به نظر من که پایین باید بیاد !
برای مثال ما قطعه ی
ASUS ENGTX560 TI DCII TOP/2DI/1GD5 GeForce GTX 560 Ti
رو در نظر داریم . قیمت این قطعه 240 دلاره ! حالا اگه با ارز 1226 تومن وارد بشه قیمتش میشه 300 تومن ! حالا اگه بگیریم با این دلار 1700 تومن وارد بشه قیمتش میشه 420 تومن ! ولی این قطعه الان نزدیکه 600 تومن قیمت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس باید امیدوار بود که پایین بیاد دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]