با تشكر از همه عزيزان لطفا در مورد
Printable View
با تشكر از همه عزيزان لطفا در مورد
با این روش هم نشد ! کلا 16 مگ ریخت رو فلشنقل قول:
منظورم کل قسمت هاش بود که نفهمیدم ! از اون اول تا اون آخرش !نقل قول:
اصلا جواب نمیده و اون اروری که گفتم رو همش میده !
شما از طریق نصب این نرم افزار که دوستمون dr.smit گفتن استفاده کنید راحت تره ابتدا این نرم افزار رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و بعد مراحل زیر رو دنبال کنید تا ویندوز نصب بشه :
نرم افزار رو اجرا کنید ابتدا باید به قسمتی که برای فرمت فلاش تو نرم افزار هست رفته و توی همون قسمت یک گزینه داره به اسم ویندوز اکس پی اون رو انتخاب کنید و فلاش رو با fat32 فرمت کنید بعد توی قسمت اول درایوی که سی دی ویندوز یا درایو مجازی ویندوز قرار داره رو انتخاب کنید و توی قسمت دوم هم که فلاش رو همراه با درایوش نشون میده اگر نبود انتخاب کنید حالا روی go کلیک کنید و صبر کنید تا نصب تمام بشه بعد از نصب و ریستارت توی قسمت bios رفته و بوت از فلاش رو انتخاب کنید بعد از بوت شدن یک صفحه باز میشه که نوشته نصب ویندوز 2003/xp اینتر رو بزنید بعد توی صفحه دو دو تا گزینه داره نصب part1 و نصب part2 اول part1 رو انتخاب و اینتر رو بزنید حالا ویندوز مثل موقعی که از سی دی بوت میشه شروع به نصب میکنه بعد از نصب و ریستارت باید part2 رو انتخاب کنید تا ویندوز ادامه نصب رو انجام بده بعد از نصب کامل ویندوز و ریستارت باید به قسمت bios برگشته و بوت رو به حالت اول برگردونید تبریک میگم حالا ویندوز شما نصب شد به همین راحتی :31: سوالی بود در خدمتم
با اینکارو انجام دادمنقل قول:
مثل اینکه اینبار کامل ریختش ولی تو هنگام نصب پارت اول یکدفعه این ارور اومد ::
Setup Cannot find the end User Licensing Agreement <EULA>
setup cannot continue . to quit prees F3
سلام.نقل قول:
EULA اگه پیدا نمیشه ؛ اول یکبار اون درایو مربوطه که میخواین روش از یه جای دیگه فرمت کنید ( مثلا با استفاده از فلاپی بوت ) نوع فرمت رو هم NTFS بزارین؛ بعد دوباره به حالت فلش بالا بیاین و برین برای نصب اینبار هم Clean install انجام بدین و درایو نصب حتما فرمت بشه ؛ احتمال میدم اینبار به خوبی نصبتون انجام بشه.
با آرزوی بهترین ها..
اکثر توضیحاتی که شما میدید رو من نمیتونم متوجه بشم ! ایندفعه فقط برنامه رو باز کردم و فرمت رو NTFS گذاشتم و یکبار دیگه GO رو زدم ! البته قبلش فلشم رو فرمت کرده بودم
ولی باز هم به همون ارور بر خوردم
EULA مربوط به اون بخشی هست که دکمه ی F8 میزنید. license agreement هستش.نقل قول:
فرمت منظورم روی درایوی بود که میخواین روش ویندوز نصب کنید نه فلشتون.. منظورم این هست که یکبار اول اون درایوتون رو فرمت معمولی NTFS از طریق داخل خود ویندوز و یا داس انجام بدین و بعد بیاین با فلشتون برین برای نصب ویندوز
نتیجه رو بگین تا اگه نشد راههای دیگه ای به ذهنم رسید بگم.
موفق باشی.
از طریق داس چطوری میشه فرمت کرد ؟
چون ویندوزم الان بالا نمیاد
این نوت بوک یک درایو بیشتر نداره که اونم 30 گیگ حجمشه
به نظرتون برای نصب اگه خواستم 2 درایوش کنم چقدر برای درایو ویندوز جا بزارم ؟
موقع نصب ویندوز هم زمانی به ارور بالا بر میخورم که هنوز به اون قسمت نرسیدم که بتونم درایو رو فرمت کنم !