-
من این بازی رو تازه شروع کردم
بعد از اینکه راجع به جنگ بزرگی که اخیرا توش اتفاق افتاده بود مطالبی رو خوندم بهش علاقمند شدم و بازی رو شروع کردم. بازی بسیار زیبایی هست. تمامی مولفه های یک بازی ماجرایی رو به حد اعلا داره. توانایی کسب درآمد از راهاهای زیادی وجود داره، گرافیکش فوق العاده است و اصلا lag نداره. از همه لحاظ عالیه فقط مشکل هزینه اشتراک ماهیانه اش هست که تقریبا ماهی 50 هزار تومن درمیاد... البته فکر کنم میشه یه جورایی این اشتراک رو مثل بقیه آیتمهای موجود از توی خود بازی خرید ولی مطمئن نیستم که می صرفه یا نه. از دوستان عزیزی مثل martin_3200 که این بازی رو زیاد بازی کردن میخوام که نظر خودشونو در این زیمنه اعلام کنن.
-
تنها بازی آنلاینی که واقعا جذبت می کنه
توی ایران کسی بازی نمی کنه چون هزینه بالایی داره من از 2006 دارم بازی می کنم و فکر کنم اون موقع هیچکس از ایران نبود توی بازی
کاملا فیلم و تریلری که توی سایت می بینید امون هم توی بازی هست و کاملا دنیای باز و نامتناهی داره و .... :n05:
-
هزینه اش اوونقدری بالا نییست تقریبا ماهی 60 تومن میففته با توچه ببه گروه سنی که معمولا این بازی داره که 25 سال به بالا هست کسری از حقوقت میشه البته قبول ذارم که سرگررمی پر هزینه ای هست ولی مثلا شما حساب کن دوبارکارتینگ بری همین درمیاد.
-
برين از يوتوب 50 تا 100 تا فيلم بگيرين نيگاه كنين هوستون مي ميره
پولتون رو واسه اينجور بازي ها هدر ندين پسته و ميوه بخرين بخورين بدنتون سالم باشه از اين چرنديات چيزي در نمياد
بهتون قول مي دم اگه 100 تا ويدو ببينين هوسي براي بازي نخواهين داشت
من از وقتي يوتوب در اومده ديگه بازي نمي كننم
:n16: