دوست عزیز با توجه به نیازتون بهتره که برندی غیر از اپل رو انتخواب کنید.
Printable View
دوست عزیز با توجه به نیازتون بهتره که برندی غیر از اپل رو انتخواب کنید.
بله میشه، ولی معمولا این کار بدون اشکال نیست....در ضمن یه برنامههایی هست مثل parallel که با نصبشون میتونید mac و windows رو همزمان داشته باشید و بدون restart کردن از mac به windows بریدنقل قول:
خود Mac هم خیلی خوبه ولی اشکالش اینه که زمان میبره تا باهاش عادت کنید ، و چون فایل exe نمیشناسه باید قید بعضی از نرم افزارها رو بزنید یا جایگزین اونها رو پیدا کنید
:5:
سلام اگه میخوای مک بگیری 1 ماه صبر کن که داره تکنولوزی چدیدش میاد
cpu ivy
usb3
.
.
.مک های 2011 با ویندوز گرم میشدند...که یه مشکل بوود همچنین صدای نویز فن بالایی دارند
اگه خواستی بگو لینک خرابی های اپل رو بدم(فقط اپل 2011 مثل md322 و md318 مشکل دار بودندا نه سال های پیش...در ضمن اگر خواستی اپل بگیری برو تو کلوپ برند ها اونجا هم در رابطه با اپل اطلاعات خوبی نوشته...)
دوست عزيز واسه كار شما من سه برند رو مد نظر دارم
اسوس
اچ پي
لنوو
مك بوك همه جوره با نصب يه ويندوز كار شما رو راه ميندازه
ولي اگه بخواي تو ويندوزش بازي نصب كني جواب نميده
من pes نصب كردم 723 داشت منفجر ميشد
سوني هم متاسفانه قيمت بالايي داره
و بيشترين مزيتش صفحه نمايش كيفيت بالاش هست
اينكه ميگن اپل يا سوني با كانفيگهاي پايين هم حتي ميتونن با كانفيگ بالاهاي بقيه برندها رقابت كنن مذخرفه
يه BMW هرچي هم خوب نباشه بدون بنزين يه متر هم راه نميره
يه پرايد 10 ميليوني با تمام كمبودهاش گازشو ميگيره ميره
در نهايت در بين اين مدل ها اگه مدلي ميخوايد كه بتونه با صفحه نمايش هاي اپل و سوني برابري كنه با بدجه شما (كه نميدونيم چقدره) شايد اسوس N55SF فول اچ دي بهترين گزينه باشه
n55sf بی ریخت تشریف داره
n53sv خیلی بهتره
بی حاشیه و بچه مثبت ترین برند هم اسوسه
خیلی ضایس مک بوک بخری بعد روش ویندوز نصب کنی. اینقدر به مارک توجه نکنیننقل قول:
نظر شما کاملا سلیقه ای هستش و به خودتون مربوط میشهنقل قول:
n55sf بی ریخت تشریف داره
n53sv خیلی بهتره
بی حاشیه و بچه مثبت ترین برند هم اسوسه