سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالت خوبه؟ چطوری همشهری؟ من در خدمتتم.
من این گوشی رو سه روزه که 445 از شیراز گرفتم. گوشی قبلیم Xperia mini بود.
مشخصات رو که خودت میدونی و من دیگه نمیگم.
مزایا:
1-صفحه نمایش بسیار عالی و با کیفیت (280 ppi)
2- تاچ بسیار عالی (یه دونه محافظ صفحه اوریجینال مال خودش روشه ولی تاچ بسیار عالی عمل میکنه).
3-بسیار خوشدست و جنس بدنه با اینکه پلاستیک هست ولی خیلی خوب هست و مانند بعضی گوشیهای.... نیست.
4- به خاطر عرض کم گوشی طول آن با اینکه 3.5 هست ولی بیشتر به نظر میرسد.
5-سرعت سی پی یو بسیار عالی است. من اهل بازی نیستم ولی اگه خواستی بازی خواستی بده من برات تست میکنم.
6- گرافیک هم که مشابه sIII سامسونگ هست. سرعت سی پی یو در نصب برنامه کاملا مشخصه. من گوشیم روت نیست برنامه برای خاصی برای بنچمارک اینها رو هم اگه خواستی بده برات تست کنم.
7-با اینکه همه باتریش رو یه ضعف میدونن ولی من از باتریش خیلی راضیم. با این کیفیت ال سی دی و سی پی یو دو هسته ای 1/5 روز راحت دوام میاره.
8-چهار گیگ حافظه داخلی داره و 2گیگ برای فون مموری.جمعا 6گیگ که برای من کافیه. اگه خواستی میتونی کابل otg بخری و فلش وصل کنی بهش.
9-کیفیت صداش عالیه و صداش هم از مینی و (x10 که شما داشتی) یکم بیشتره. صدای هندزفری از مینی بهتره من خیلی راضیم. صدای اسپیکرش بین مینی و x8 هست.
10-تو وبگردی صفحات فارسی رو خیلی عالی نشون میده.
11-وقتی آهنگ و عکس عوض میکنی اون نوار پایین گوشی همرنگ اون بک گراند صفحه نمایش میشه که خیلی باحاله.
معایب:
1- دوربینش مثل همه 5 مگاپیکسلی های سری xperia معمولی هست. ولی امکانات خوبی داره.
2-کارت حافظه نمیخوره
در کل من خیلی ازش راضیم. من رنگ سفیدشو خریدم که یک ته زرد هم اضافی روش بود. ورژن آندرویدش هم 2.3.7 هست. در کل به نظرم خیلی میارزه.
هر سوالی داشتی من در خدمتم.
راستی لینک چند تا سایت دانلود داری که به روز باشه و به ترتیب رنکیینگ برنامه بشه دانلود کرد یا خود سایت مثلا در زمینه مالتی مدیا پیشنهاد داده باشه؟
هر برنامه ای که خواستی لینک بده برات تست کنم.