مرسی ولی تفاوت یه چیزایی تو حدود 300 تومن بود تو گرافیک مثلا ولی شما وارد تر بهتر میدونید من خیلی از سخت افزار چیزی نمیدونم فقط یه سوال الان قطعات خریدم خودهم میتونم سرهمش کنم؟نقل قول:
Printable View
مرسی ولی تفاوت یه چیزایی تو حدود 300 تومن بود تو گرافیک مثلا ولی شما وارد تر بهتر میدونید من خیلی از سخت افزار چیزی نمیدونم فقط یه سوال الان قطعات خریدم خودهم میتونم سرهمش کنم؟نقل قول:
بله میشه اسمبل کنین ولی برای جا گذاشتن CPU یه کم بیشتر دقت کنین خمیر سیلیکون بدقت زده بشه!!!نقل قول:
بقیه قطعات که ساده هست
مرسی ممنوننقل قول:
اگه مشکلی تو قیمت داشتین بگین یکی جایگزین کنمنقل قول:
ولی حداکثر قیمت این گرافیک 1000 بیشتر از این هزینه نکنین
موفق باشید
من نهایت بودجم آخه 2500 هست همینم با کلی بدبختی جور کردم نمی تونم بیشتر از 100 دیگه نهایتا بزارم اگه بشه یه سیستم با یکم بودجه کم تر بگید چون توی تاپیکای دیگه هم نگاه کردم مثلا همین 2600k رو قیمت 650 داده بودن.نقل قول:
من اگه دقت کرده باشین ~ رو گذاشتم(گفتم شاید بتونین حداقل پیدا کنین)نقل قول:
یعنی تقریبا حالا دقیق میخواین ایناس البته با کمی تغییر برند
CPU:Intel i7 2600k=610t
MB:ASRock Z68 Pro3=200t
RAM:Apacer Giant II 16Gb 1600 CL9 4x4Gb=275t
VGA:Nvidia Quadro 2000=1,000t
PSU:POWER FSP AURUM 700=150t
HDD:Seagate Baracuda 7200.12 500GB 7200RPM=163t
ODD:Lite-on 24X SATA=35t
Case:Magnum II=60t
موفق باشید
سلام خیلی ممنون داداش شرمنده کردین مارو فقط از نظر کارایی با قبلی اینطور که من فهمیدم برند MB رو عوض کردید و هارد رو . حالا هارد که مهم نیست ولی مادر برد از نظر کارایی چقدر بد تر از قبلیه اگه قبلی خیلی بهتره مشکلی نیست 100 میزارم روش اگه خیلی فرقش راستی الان هارد 1 ترا چقدر که 7200 rpm باشهنقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
نه مشکلی نیست بدتر نیست بیشتر به خاطر متریالی که بکار میبرن خازنها مدارا چیپ و... مخصوصا از نظر اورکلاک
یکم از جنس ارزون تری استفاده میشه ولی به مشکلی بر نمی خورین
اون 100 تومن رو نگه دارین شاید گرافیک گرون تر بشه!!!!
هارد بعدها می تونین یه 500GB روش بزارین بشه 1TB