نقل قول:
آخه شما گفتی 5755 قابلیت wifi داره ولی من تو مشخصاتش نمیبینم شایدم داره و نزدن.
من گفتم Widi داره ، این مورد رو تو مشخصاتش ذکر نمیکنن ، حتی سازگار هم ذکر نکرده ولی من خودم تو سایت های خارجی خونده بودم که یکی از کاربران تو تاپیک مخصوص 5755 هم بهش اشاره کرده بود . همون لینکی که داده بودم .
نقل قول:
تهران نیستم، اورمیه هستم. قیمتایی که عرض کردم نسبت به تهران خوبه؟
بله قیمت خوبی داره ، زودتر خریداری کنید .
نقل قول:
والا نمیدونم تو قسمت امکانات جانبیش نوشته!
چرت نوشته .
بعد اینکه گرفتی بیا خودم یه برنامه میدم ، بذا برات تشخیص چهره میگنه . :46:
نقل قول:
یعنی اون رمی که روشه کیفیتش خوب نیست؟
معمولا رم های نامرغوبی میندازن روش ، ولی شما ازشون بپرس ببین رمی که روشه چه مارکیه ؟
نقل قول:
اختلاف قیمت در چه حده؟ اگه اختلاف قیمت خیلی کمه که فکر نمیکنید بهتره لپ تاپ با رم بالاتر رو بخرم بهتره؟
الان اگه تو تهران بگردی شاید بتونی به قیمت 45 تومن پیدا کنی . که اگر گرونی های ارومیه و . . . رو هم در نظر بگیری ، ارزش نداره به درد سر بیفتی ، پس بهتره با همون رم 8 گیگ خریداری کنید به قیمت 1300 .
نقل قول:
اطلاع دارین تا چند رم ساپورت میکنه؟ و چند تا اسلاید واسه رم داره؟
8 گیگ ، دو تااسلات رم داره .
نقل قول:
ولی از فروشنده پرسیدم گفت 5750 نداره ولی 5755 داره.
چرت گفته ، اون مدلی که شما میگی باید داشته باشه .
من یادمه اولین باری که 5750 وارد ایران شد USB 3 داشت ، دیگه چه برسه به الان .
نقل قول:
آخه واسه لپ تاپای دیگه نوشته لن ولی واسه این نه. به همین خاطر پرسیدم.
عزیز دل برادر ، لیست هاشون اشتباهه ، تو ملاکتو باید سایت های معتبر خارجی قرار بدی نه اونا .
نقل قول:
الان دقیقا منم به همین خاطر دو دلم، چون به مانتیورم یه خورده حساسم، چون زیاد سر و کار دارم باهاش نمیخوام چشم رو خسته کنه.
ببین در این مورد من دیگه نمیتونم راهکاری بهت بگم ، چون واقعا خودت باید از نزدیک ببینی ، من زیاد به مانیتور حساس نیستم .
ولی پیشنهاد میکنم این مدل هارو اگر رفیق هات و یا نمایشگاه روشن داره ، بری از نزدیک ببینی . ( چون کیفیت صفحه نمایششون تقریبا مثل همه )
5742 و 5750 و 5755 و 4750 و 4755 .
نقل قول:
راستی فراموش کردم بپرسم عمر باطریشون خوبه؟ تا چند ساعت شارژ نگه میداره؟
با wifi خاموش و نور متوسط بین 3 الی 3:30 . (البته تا 4 هم من نگهش داشتم )
موفق باشید .