با سلامنقل قول:
اون نسخه ایی که قبلا به عنوان بتا می فروختند نسخه Developer بود که بیشتر مختص برنامه نویسا بود اما این نسخه که چند روزه اومد ( نسخه Consumer ) به نظرم مشکلی نداره ارزش امتحان رو داره .
- من هر دو تا نسخشو نصب کردم و ازشون راضیم .
Printable View
با سلامنقل قول:
اون نسخه ایی که قبلا به عنوان بتا می فروختند نسخه Developer بود که بیشتر مختص برنامه نویسا بود اما این نسخه که چند روزه اومد ( نسخه Consumer ) به نظرم مشکلی نداره ارزش امتحان رو داره .
- من هر دو تا نسخشو نصب کردم و ازشون راضیم .
خوب مایکروساف تاریخ دقیقی از زمان انشار اصلش نداده که ببینیم چقدر طول میکشه؟
سلامنقل قول:
تاریخ دقیق فکر نکنم . اما تقریبا آخرای 2012:31:
فکر میکنم پاییز ورژن نهایی بیاد
---
مشکل نشناختن DVD ROM رو من هم داشتم چند بار ریست کردم حل شد!
---
هنوز فروشگاهش برای ما بستست با اینکه بعضی ها میگن براشون بازه!
من دارم دانلودش میکنم ایا برای بازی و گیم این ورژن ویندوز مشکلی نداره ؟
سلامنقل قول:
دوست من در روزهای اولیه مشکلی نداره اما بعد از چند روز گاهی بازیها رو اجرا نمیکنه که شما میتونید از درایو ویندوزت
یه بکاپ تهیه کنی تا هر وقت به مشکل برخوردی همون بکاپ رو ریکاوری کنی ، ما الان داریم همین کار رو میکنیم
پست زیر رو هم ببین که معرفی یه نرم افزار در این زمینه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من نصب کردم گرافیکش افتضاح بود شاید یا نسخه ازمایشی اون اینجوریه یا کارت گرافیک من رو نشناخته
احتمالا گرافیک شما رو نشناخته . چون گرافیک بالایی داره .نقل قول:
من از همون اول از بکاپ خوشم نمیومده نمیدونم چرا حاضرم ویندوز جدید بریزیم ولی بک آپ نگیرم :41:نقل قول:
سلامنقل قول:
راستش خود من هم از ایمیج گیری زیاد خوشم نمیاد اما واقعا گاهی اوقات فوق العادست ، اگه داشته باشی برای
مواقعی که بطور نا خواسته ویندوز دچار اشکال میشه یا میپره به نظرم بد نیست ، در هر حال یه پیشنهاد بود و شما
هر طور صلاح میدونید دوست من :10:
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
کاملا درسته و احتمالا یه مشکل در سیستم شما هستنقل قول: