نقل قول:
نوشته شده توسط Kurоsh
به غیر از پاساژای معروف و خوب که آخر بهش میرسیم، یه سری منطقه و پاساژ هستن که به قیمت مناسب و جنس خوب معروفن ...
اول منطقهی امامزاده حسن (نزدیک سه راه آذری) و پاساژهای وحدت و عقیق و ...
بعد منطقهی چهارراه استانبول، پاساژهای پلاسکو، فردوسی، مغازهی اژدر زاپاتا () و کویتیها ...
بوتیکهای دو منطقهی صادقیه و هفت حوض هم قیمتای مناسبی دارن ...
اما از پاساژای معروف هم نباید ترسید که ممکنه به خاطر حضور برندها قیمتاشون پرت و پلا باشه ...
مثلاً پاساژ بوستان پونک جنسای آس با قیمتای خیلی خیلی مناسب میشه پیدا کرد. البته نه همهی مواقع!
یا تو پاساژ تندیس تجریش، در اغلب اوقات سال، قیمتا بالاست، اما یه وقتایی، یه حراجیهایی زده میشه که آدم باورش نمیشه بتونه لباسهای مارک رو با این قیمتا بخره !
مثلاً یکی دو سال پیش یادمه زارا حراج کرده بود تو تندیس و همهی پیرهنها، تیشرتها و شلوارهاشو بین 15 تا 20 میداد !
چیزایی که تو روزای عادی سال قیمتش زیر 50 تا 100 تومن نیست.
به اینا میلاد نور شهرک غرب رو هم اضافه کنید ...
وشته شده توسط logos
چنتا نكته از تجربيات خودم اضافه كنم
1: اگه منطقه اي جنس هاش ارزون باشه به نظر من به معناي خوب بودن نيست مثلا يك كفش اكو يا كلارك 200 تومني از 5 تا كفش معمولي40 تومني از همه لحاظ بهتره هم دوام هم زيبايي هم راحتي پا و ...
كلا بايد توجه كرد كه الكي گول قيمت ارزون رو نخوريد و اين ضرب المثل انگليسي كه ميگه ما پول زياد نداريم كه جنس (بنجل) ارزون بخريم
2: يه سري از اين مكانها جنس هاي خوب توشون با گشتن زياد پيدا ميشه و اگه بلد نباشي به راحتي جنس اشغال و متفرقه رو بهتون ميندازن
حالا بريم سراغ جاهايي كه خودم رفتم :ئي
چهارراه استانبول ، پلاسكو . پاساژ كويتي ها : جايي كه مغازه زياد و تنوع محصول عالي هست عموما جنسهاي خوب توش پيدا ميشه كرد قيمت ها هم خوب هست و براي خريد اگه حوصله شلوغي و گشتن رو داشته باشيد محل مناسبي هست اما جنس مارك دار اصل رو نميشه اونجا خريد به نظر من البته
صادقبه : به نظر من اكثر بوتيك ها تو كار انداختن جنس به ادم هستن قيمت ها هم به نسبت جنس بالا هست مثلا شلوار جين معمولي 70 تومن به بالا (با اين حساب كه من شلوار جين مارك دار تو تخفيف مي خرم 30 تا 90 تومن) و به نظرم اصلا نبايد اينجا خريد كرد
پاساژ بوستان رو الان يه سالي هست كه نرفتم اما پارسال جنسهاي اشغال با قيمت پايين البته ميداد البته تو همين پاساژ جنس هاي خوب هم پيدا ميشه با قيمت مناسب اما بايد بلد باشي و براي فردي مثل من كه حوصله گشتن نداره اصلا مناسب نيست و سرش كلاه ميره
حالا اصل جا : برند هاي معتبري تو ايران اومدن كه در زمان حراج (روزهاي اول) ميشه ازشون خريد انجام بديد و اگه درست اين كار رو بكنيد جنس عالي مارك دار اصل با كيفيت عالي و قيمت بسيار خوب ميتونيد بخريد
بنتون : چندين شعبه داره يكيش جام جم يكي هم جردن و يكي هم هاير(كه خيلي جنساش كمه) توي حراج اگه شانس داشته باشي و سريع بري خيلي خوبه من شلوار كبريتي خريدم 50 ، جين 60 ، كت اسپرت 75 ، پيرهن عالي 50 و كت شلوار 100-200 ....
اديداس : مسلما رو كيفيت اين جنس هم شكي نيست و هميشه قيمتهاش بالا هست اما شايد باورتون نشه كه تو حراج 50% مي تونيد چيزهاي خوبي رو با قيمت مناسب بگيريد كفش اسپرت 70 تومن از اديداس مطمئنا خيلي بهتر از كفش هايي هست كه تو مغازه هاي معمولي در مكان هاي ديگه پيدا ميشه
منطقه جردن در كل مملو از برند هاي گوناگوني هست كه عموما 2 بار در سال حراج دارن و بهترين زمان خريد هست
وليعصر از پايينش تا بالاش :دي كلا همه چيز توش پيدا ميشه و ميشه گشت و قيمت هاي خوب پيدا كرد توش
ميدان ونك : چندين و چند پاساژ عالي با مغازه هاي عالي كه در زمان هاي معمولي شايد قيمت هاش بالا باشه اما زمان تخفيف ميشه چيزهاي خوبي ازش خريد به خصوص مركز خريد ونك و پاساژ اسمان (اگه اشتباه نكنم اسمش اسمان هست منظورم اساژي هست كه از ونك به سمت شمال يه كم تو ولي عصر ميري)