آره. من بیشتر برنامه نویسی کار میکنم، هرچند چند روزه که به اینا بیشتر علاقه مند شدم! این سیب هم چون میخواستم خودمم کمی باهاش ور برم، کمی زیاد طول کشید. شاید یه ساعت! ولی الان فکر کنم در عرض دو دقیقه بتونم!نقل قول:
Printable View
آره. من بیشتر برنامه نویسی کار میکنم، هرچند چند روزه که به اینا بیشتر علاقه مند شدم! این سیب هم چون میخواستم خودمم کمی باهاش ور برم، کمی زیاد طول کشید. شاید یه ساعت! ولی الان فکر کنم در عرض دو دقیقه بتونم!نقل قول:
برنامه اینترنت دانلود منجر ( internet download manager ) رو بگیر نصب کن وقتی ویدئو رو تو یک سایت play کردی ایکون اینترنت دانلود منجر میاد بالای ویدئوت بعد که روش کلیک کنی می تونی دانلودش کنی دیگه سایت ویدئو رو ببند. بعدا هر موقع حال کردی تماشا کن.
یوخ، اورمیه دن . :11:نقل قول:
راستی یه نکته برو تو سایتها بگرد ویدئوهای آموزشی شرکت LYNDA رو حتما دانلود کن
فوق العاده خوب و دقیق آموزش میدن، البته نمی دونم برای بلندر هم آموزش دارن یا نه ولی
چون شرکت بسیار معتبریه و اکثر نرم افزارها رو آموزش میدن احتمال زیاد آموزش بلندر هم داشته باشن
آره، دارم، هرچند باز برای لینوکس نیست! ولی افزونههایی واسه فایرفاکس هست که این کارو میکنن. ولی مشکل من اینه که ای دی اس ال ما محدوده و فقط شبا از ساعت 2 تا 8 رایگانه. پس تنها چاره اینه که یه بار تا ساعت 2 بیدار بمونم، بعد وقتی دو شد بزنم شروع شن. به هر حال ممنون به خاطر پیشنهادت. راستی، اون p30learning که میگفتی رو دیدمش قبلا، انصافا خیلی سایت خوبیه. فیلم های آموزشی انگلیسی داره که هیچ جایی پیدا نمیشه! آمورش بلندر رو هم از اونجا دانلود میکنم، ولی حدود 11 گیگه! پس تا یه هفته باید خودم کار کنم تا نصف بقیش دانلود بشه! این نصف دومی اصلی ترین قسمت هاست، به همین خاطر حدود 8 - 9 گیگش همیناست! تا حالا مقدماتی رو فقط دیدم! :dنقل قول:
فیلم های آموزشی برنامه نویسی این شرکت رو دیدم. البته تا حالا دانلودش نکردم، ولی مثل اینکه خیلی خوبه. ولی فعلا تا یه هفته دانلودام تموم نمیشن! این یه هفته رو هم باید تحمل کنم! البته خوبه که دانلود نمیشن! چون جمعه قرار یه مسابقه برنامه نویسی بدم که بهتره تا اون موقع کمی (فقط کمی!) اینا رو بذارم کنار! ممنون از پیشنهادت.نقل قول:
راستی یه نکته برو تو سایتها بگرد ویدئوهای آموزشی شرکت LYNDA رو حتما دانلود کن
فوق العاده خوب و دقیق آموزش میدن، البته نمی دونم برای بلندر هم آموزش دارن یا نه ولی
چون شرکت بسیار معتبریه و اکثر نرم افزارها رو آموزش میدن احتمال زیاد آموزش بلندر هم داشته باشن
امروز حوصله نداشتم، اومدم اینجا کلا حال و هوام عوض شد! ممنون به خاطر هر کمکی که بهم کردین!