-
سلام
ممنونم
گلاکسی نکسوس خوبه فقط دوربینش 5 که 8 بود بهتر بود یک مشکل دیگش خروجی tv نداره
چیزای دیگش واقعا الان که دیدم عالیه نقصی نداره
فقط سیستم عاملش اندروید که نمیدونم چجوریه باهاش کار نکردم؟؟هنگ نمیکنه؟؟؟چون هنگ کردن خیلی رو اعصابم میره و خیلی مهمه برام که هنگ نکنه وگرنه به 1 قرون نمیارزه گوشی کهخ این همه امکانات داره
در ضمن پردازندش 1200 مگاهرتزه به نظرتون تو سرعت کم نمیاره؟؟؟؟
قیمتش چنده الان؟؟؟؟
-
گلکسی نکسس حدود 100-200 تومن از بودجه شما بالاتره... و مشکل بعدیشم اینه که مدل 32 گیگش گرون تر از این هم هست و هنوز هم تو ایران نیومده و مموری هم نمیخوره...
از هیچ لحاظ هم کم نمیاره ، چون کلاک استاک سی پی یو 1.5 گیگا هست و به خاطر باتری به 1.2 کاهش یافته و نکته بعدی هم اینکه گوشی 2 هسته ای هست... سخت افزاری جز قوی ترین هاست...
دوربینش هم فوق العاده عالیه... رزولوشن تصویر همه چیز نیست... راحت از خیلی 8 مگا ها سرتره...
-
سلام دوستان
لطفا به سوال منم جواب بدید
من میخوام تا سقف 300000 تومن گوشی بخرم ولی بین 2 گوشی موندو
1- x8
2- vivaz یا vivaz pro
رفتم تحقیق کردم دیدم vivaz سیستم عامل symbian داره ولی x8 اندرویده
حالا کدومشونو انتخاب کنم ؟؟ اگه میشه یه توضیح نسبتا کامل بهم بدین
ممنون
-
دوست عزیز به نظر من برو xperia mini یا xperia pmini poro بخر از x8 سخت افزار قوی تر و اندروید هست قیمتشم همون حدود 300 تومان
-
سلام به همه و ممنون از راهنمایی هاتون
اقا من سامسونگ gs3 رو دیدم مشخصاتشو واقعا حال کردم
دوربین 12 مگ سی پی یو 4 هسته 1800 رم 2 گیگ حافضه 16 و 32 و مموری هم میکرو میخوره
صفحه ال ای دی و خلاصه کلی امکانات بالا و عالی
صبر میکنم تا بیاد همینو میگیرم
قیمتشم فکنم هر چی باشه تا چند وقت دیگه پایین بیاد
نظرتون در مورد انتخابم چیه؟؟؟؟؟؟
فقط فکنم قیمتش بالا 1 تومن باشه که با این قیمت بالا به نظرتون ارزش داره بخرم؟؟بیشتر منظورم اینه که بعد مدتی از رده خارج نمیشه مثلا با اومدن سیسم عامل جدید یا بالاتر؟؟ضرر نمیکنم؟تا چند وقت جزو گوشی های جدید اپدیت میمونه؟؟؟
-
اقا امید بهترین گوشی هایی که شما میتونید بخرید عبارتند از gs2 وiphone 4s و xoeria arc s این چند تا گوشی که تو بازار موجوده اما گوشی هایی که جدیدن ساختن و فعلا تو ایران نیست بهترینشون sony xperia s و xperia ion و gs3 اگه بیاد و شایعه نباشه که فکر کنم باشه :31:
-
GS3 حتی هنوز معرفی نشده قرار نیست به این زودیا معرفی بشه اگرم بیاد با توجه به امکانات و قیمت فعلی گوشی بالای 2 هست
سامسونگ وقتی هنوز GS2 رو بورسه و گوشی قدرتمندتر از اون تو بازار نیست برای چی GS3 معرفی کنه ممکنه 1 سال طول بکشه
-
خوب تو سایت ها زدن قراره بزودی بیاد gs3 حتی اگه تو گوگل سرچ کنین عکشو میاره براتون و انگار تولید هم شده فقط تو ایران نیومده
بعدشم قیمتش فک نکن به 2 برسه چون ایفون با اون دبدبه کبکبش 1500 هست حالا این هم فوقش همونه.
در ضمن امکانات s2 خوبه ولی نیاز به s3 احساس میشه پس به نظرم به زودی میاد.
مثلا پردازنده قویترش که با نرم افزار های سنگین نیازه و دوربین 12 که خیلی هال گوشی رو واسه دوربینش میگیرن.
به هر حال ما که عجله نداریم تا بعد عید منتظرمیمونیم.فقط شانس بیاریم تا اون موقع قیمت ها بیاد پایین
در ضمن من عکس هایی از ایفون 5 رو هم دیدم که انگار میخواد تولید بشه.
-
سلام
به نظر من هم ویندوز فون نگیرید
مایکروسافت اگه همون ویندوز موبایل 6.5 را ادامه میداد موفق تر بود
با اینهمه محدودیتهایی و ایرادهایی که گذاشته حداقل تو ایران کمتر کسی میخره
هر چی میخری یک گوشی اندرویدی بخر
اولویتها میتونه اینها باشه
گالاکسی نوت که فعلا سلطان گوشیهاست ولی سایزش بزرگه توصیه میکنم حتما از نزدیک ببینی
قیمتش از 1200 تا 1500 متغیره
بعدش گالاکسی نکسوس که اینم گوشی خوبیه فقط قیافش متوسط هست
و بعد از اینها گالاکسی اس 2 که بعد از مدتها هنوز گوشی خوبی هستش
و میتونه تمام نیازهای شما را براورد کنه (گوشی فعلی من)
اینم یه زمانی 730 بود الان شده 1 تومن تا یکو صد
که به نظر من خرید دست دوم در حد آک این گوشیا باصرفه تره
-
اسماعیل کاش یه زمانی 730 بود :(( یه مدت تا 600 پایین اومده بود :((
عزیز GS3 فعلا حتی معرفی نشده... حتی توی کنفرانس MWC که 2 هفته دیگست هم قرار به معرفی نیست و سامی قراره یک مراسم جداگونه برای S3 برگزار کنه...
هر گوشی که شما میبینین ، توی GSMArena یک سرچ بزنید دربارش ، اگه Status رو Announced زده بود بدونین که معرفی شده و هنوز عرضه نشده (هیچ جای دنیا) ، و اگه Released بود بدونین عرضه شده و به هر حال توی ایران هم میشه گیر آورد (گوشیا میان منتها اوایل قیمت بالا) و اگه هم Rumored بود (مثل hTC Edge و Galaxy S III) بدونین که چنین گوشی هنوز وجود خارجی نداره و فقط حدس و گمان هست راجع بهش...
به هر حال گوشی به شهرت S III اگه معرفی هم بشه اونقدر بازتاب داره که ما خبردار بشیم ازش ، چه برسه به عرضه...
معرفیش تقریبا باید توی تابستون یا پاییز سال آینده باشه و تقریبا 3-4 ماه بعدش عرضه میشه... و تا اونموقع احتمالا با شروع تحریم ها 1100 با قیمتی معادل 4-5 میلیون مبادله بشه :-؟؟ :دی