-
سلام.
تاپیک خیلی خوب و در عین حال حرفهای هست و لذت بردم در فروم شاهد چنین حرکت هایی هستیم... :5:
سال گذشته دیگه تقریبا به نهایت پتانسیل این نسل رسیدیم، از نظر گرافیک، هوش مصنوعی و ... و امسال هم به لطف برخی عنوان های AAA میشه گذروند :دی
5 بازی برتر امسال از نظر بنده به این صورت هست:
- Diablo III
- Dota 2
- Max Payne 3
- The Last of Us
- StarCraft II: The Heart of the Swarm
که 2 عنوان اول این لیست کافیه تا مدت ها پای PC میخکوب بشم... و بقیه هم عالی هستند البته TLOU رو به دلیل فقدان PS3 :دی احتمال داره نتونم تجربه کنم...
پیروز باشید.
-
خیلی جالبه بابا نوآوری روووووووووو:31:
منم با نظر دوستانی که شرکت کردن توی مسابقه و رای دادن موافقم فقط یه ذره میخوام جا به جا کنم . به نظر من :
1 . Mass Effect 3
2 . Diablo III
3 . The Last Of Us
4 . Bio Shok
5 . GTA V
البته بین این بازیها جی تی ای چیز خاصی منتشر نشده منم فقط هدس میزنم جز بازیهای برتر باشه . همچنین TLOU هم چیز خاصی ازش ندیدم جز یه تریلر و 10 تا عکس باید منتظر چیزای بیشتری باشیم ولی در کل از کسایی که زحمت کشیدن ممنون جالب بود
-
منم 5 تا مست انتیسیپیتدمو بگم.....:
MASS EFFECT 3
GTAV
HITMAN .A
MAX PAYNE 3
RESIDENT EVIL 6
-
جا داره از تمام دوستانی که زحمت این کار رو کشیدن تشکر کنم مخصوصاً وحید عزیز... : )
-----------------------
این هم لیست 5 بازی برتری که میخوام امسال شاهدشون باشم:
- Diablo III
- Bioshock: Infinite
- Mass Effect 3
- Halo 4
- GTA V
-
خسته نباشید همگی .
اصلا فکر نمیکردم TLOU بیاد تو Top 5 : دی
اما واقعا انتظار میره بازی بزرگی باشه مثل آنچارتد
کلا امسال خیلی سخت میشه Top 5 رو انتخاب کرد و دیگه هرکی باید به سلیقه ی خودش رجوع کنه اگر با Top 5ـه این تاپیک مشکل داره : دی
من خودم
Halo 4
Darksiders 2
BioShock Infinite
GTA V
Hitman
رو دوست دارم و شدید منتظر هستم ! ME3 که دموشو بازی کردیم کلا خارج میشه از لیست : دی
به هر حال کار قشنگی بود بازم همگی خسته نباشین باشد که مورد استفاده ی عموم قرار گیرد
-
واقعا دم همه گرم معلومه که زحمت کشیدین شاهد از این قبیل کار ها بیشتر در اینده باشیم
این هم نظر من :31:
1- the Last Of Us
2- Grand Thef Auto V
3- Hitman
4- Max Payene 3
5- Diablo lll
-
بازی هایی که به شخصه خیلی منتظرشون هستم
Hitman
Max Payne 3
Assassin Creed 3
GTA V اگه برای پی سی بیاد
-
پس بذار مام بگیم دیگه::31:
5-future soldier(شخصا فکر میکنم با این یکی خیلی حال کنم)
4-AC 3(اصلا جالب نیست که تند تند نسخه میده این یوبی ... ولی چه کنیم که گرفتارش شدیم )
3-max payne 3
2- diablo 3 (نسخه های قبلیش رو بازی نکردم ولی خیلی تو کف اینم)
1-gta V
البته بایوشاک و مس افکت هم خیلی باس باحال باشن ولی من درصدد بازی کردن نسخه های قبلی ام بیشتر تا داستان و غیره دستم بیاد.
-
این هم تاپ فایو من:31:
1- last of us
2- last of us
3- last of us
4- last of us
5- last of us
نه ولی بی شوخی:20:
1.Last Of Us
2. Mass Effect 3
3. GTA V
4. Max Payne 3
5. RESIDENT EVIL 6
...
ممنون از همه دوستانی که این تاپیک رو ایجاد کردند
:11:
-
معلومه زحمات زیادی برای جمع اوری این تاپیک کشیده شده واقعا ممنون بابت این حرکت خوب و جدید.. :20:
کلا من سلیقم بیشتر به سمت شوتر میره تا بقیه بازیها.
به ترتیب اهمیت از نظر من تاپهای امسال اینان:
1.GTA V ( یکی از بزرگترین بازها که انتظارها به شدت ازش بالاست و همیشه هم موفقیته خودشو نشون داده )
2.MAX PAYNE ( بعد از سالیان سال شاهد نسخه جدیدش هستیم که طبق تریلرها واقعا بازیه جذابیه )
3.RESIDENT EVIL 6 ( نسخه ی 5 واقعا نا امیدکننده بود امیدوارم لذت این نسخه مثل نسخه ی 4 باشه )
4.Hitman ( این بازی هم که جای خودشو داره اصلا حرف نزنیم بهتره )
5.Mass Effect 3 ( که جزو بازی های تاپ روزگاره )