لپ تاپ شما از نظر سخت افزاری مشکلی نداره راحت میتونید سری ultimate نصب کنید البته 32 بیتی این نسخه رو.نقل قول:
Printable View
لپ تاپ شما از نظر سخت افزاری مشکلی نداره راحت میتونید سری ultimate نصب کنید البته 32 بیتی این نسخه رو.نقل قول:
با سلام به شما
چرا 32 بیتی؟ رمش 8 گیگ هستش. الانم 64 بیت روش نصبه. مشکلی پیش میاد؟ با تشکر از شما
عذرمیخوام دوست عزیز من فکر کردم رم شما 2 گیگ چون تو یک سایت cpu رو i5 مشخص کرده بود رم زده بود دو شمت همون 64 بیت راحت میتونید نصب کنید.نقل قول:
خواهش می کنم. شما لطف داری. من وقتی کارای فوق رو انجام دادم حتما نتیجه اش رو خدمتتون میگم. اگه سوال یا مشکلی پیش اومد حتما مزاحم شما و بقیه دوستان میشم.
با تشکر
سلام من به یک کمک فوری نیاز دارم مرسی
ویندوز من اصل هست و الان خراب شده بلوتوث از کار افتاده و خیلی چیز های دیگه میخوام بهم یاد بدید چجوری از بکاپی که قبلا گرفتم استفاده کنم مرسی 4 تا دیویدی میباشد
لپتاپ من هم hp 6080 میباشد مرسی
راستی من اگه بخوام ویندوز 8 غیر اورجینال یا 7 غیر اورجینال بریزم چجوری میتونم بلوتوث یا گرافیک یا صدا وچیز های دیگه رو نصب کنم اخه هیچ سیدیی برای این ها ندارم
زدن این حرف از کاربری مثل شما عجیب بود . فک کنم ویندوز اوریجینال ایشون شرف داشته باشه به Ultimate کرکی . دلیل حرفمم استفاده به مدت زیاد از هر دو ویندوز هستش + مطالبی که تو دانشگاه به ما یاد دادن !!نقل قول:
دوست عزیز تاپیک مال سال 2012 هستنقل قول:
فرق ویندوز اریجینال هم با کرک شده در یک رشته کاراکتر 25 حرفی هست و هیچ فرق دیگه ای وجود نداره.
در ضمن استارتر نگفتن که دقیقا از کدوم قابلیت ultimate می خواستن استفاده کنن که اینقدر براشون مهم بود
نکته ی اخر اینکه نیازی به بکاپ گیری نیست، هر موقع خواستن می تونن با نصب نسخه ی Home premium و استفاده از سریال پشت لپتاپ ویندوز اوریجینال رو نصب کنن.
در ضمن کرک کردن اصلا لزومي نداره چون با روش اسکايپ به راحتي اکتيو ميشه.:n06: