-
ببین عزیز دلم شما که یوزر ادمین رو داری حتی اگه نرم افزاری هم بسته باشه باز میتونی براحتی به سرور ریموت کنی و با یوزر ادمین وارد سرور شی و در اکتیو دایرکتوری خودتو جزو گروه ادمین اضافه کنی تا هر دسترسی اونا دارن به شما هم برسه .
شما برو پشت یه سیستم که اینترنت داره رو تنظیمات کانکشن برو ببین چه آی پی ست شده و گیت وی و دی ان سی چی ست کرده از همون رنج به خودت بده فکر نکنم دیگه مشکلی باشه .
شما که پینگ هم گرفتی و جواب داده قائدتا باید دسترسی به اینترنت هم داشته باشید . سعی کنید از مرورگرهای دیگه استفاده کنید چون نرم افزارهای زیادی هستن که روی IE ست میشن و جلوی دسترسی به نت رو میگیرن .
-
cooper جان
این ادمین ما یه سیستم برای خودش داره اینترنت هم داره.سرور نیستا!
رفتم پشت اون سیستم.رفتم روی تنها local area connection موجود.
defalut gatway و dns رو دیدم و دقیقا همونا رو در سیستم خودم وارد کردم.
فایر فاکسم نصب کردم.اما هیچ سایتی رو باز نکرد :41:
اما امروز یه نکته ای رو متوجه شدم.اینکه مودم به سرور که windows 2003 هست وصل نیست!
بلکه به یه سیستم دیگه ای وصله که تو اتاق ادمینه و روی اون سیستم هم لینوکس centOS 5 نصبه.
به نظرتون چیه داستان این؟؟؟
-
فکر نمیکنم داستان خاصی داشته باشه !
یه فرض دیگه این هستش که شاید بوسیله پورت های سوئیچ افراد رو جدا کرده ! یه سری رو به سوئیچی وصل کرده که اینترنت داره و یه سری رو نه !
ولی بازم میگم چون شما پینگ داشتی یعنی اینترنت هم داشتی حالا اگه سایت باز نمیشه مشکل نرم افزاری همون سیستمه
-
دوست عزيز تا جايي كه من پيگيري كردم همه چيز زير سر همون سيستمي كه لينوكس centos روش نصبه.
به 2 دليل واضح:
1- مودم به اين سيستم وصل شده.
2- مدير شبكه خودش گفت كه اين سيتم بعنوان فايروال و تقسيم كننده اينترنته :46:
حالا من يه كاري كردم.رفتم Ip يكي از افرادي رو كه به اينترنت دسترسي داره رو برداشتم.زماني كه سيستم اون خاموش بود ip اون رودر سيستم خودم set كردم.
راحت به اينترنت وصل شدم.
اين نشون ميده يه سري آي پي تعريف شده كه با اين آي پي ها ميشه به اينترنت دست پيدا كرد فقط.
اما من چون به لينوكس وارد نيستم نميدونم كجا و چه جوري ميتونم Ip خودم رو اضافه كنم