سلام دوست عزیز.من آرک دارم یکی از دوستام هم گلکسی اس داره.تمامی حرفهایی که میزنم بدون جنبه تعصب و طرفدای از برند و این حرفهاست .من خوردم طرفدار نوکیا هستم ولی این اواخر نوکیا وضعیتش خراب شد و مجبور شدم که از نوکیا دل بکنم.خوب از این حرفها بگذریم و بریم سر اصل مطلب.
از نظر صفحه نمایش که واسه من خیلی مهم بود، در واقع آرک بهتره .همونطور که اون دوستمون گفت صفحه آرک کاملآ زیر انگشت لمس میشه ولی گلکسی انگار صفحه یکم روبه داخل گوشی رفته و صفحه یکم تاریکه(منظورم اینه که چون آمولد رنگه مشکی رو بهتر نشون میده،آدم موقع کار باهاش احساس میکنه انگار یه چیزی شبیه ظلق رو صفحست که نمیذاره رنگها واقعی خودشون رو نشون بدن (من بعد از تجربه کار با آرک اینطوری احساس کردم)البته اونم حال خودشو داره مثل قرمزه آتیشی یا آبیه آبرنگی).اگه رنگهارو فانتزی میخوای گلکسی بگیر اما اگه تصاویر و واقعی میخوای(بدون هیچ افکتی) آرک بهتره
دروبینم که وضعیتش معلومه .آرک بهتره
اما مشکل بزرگی که در آرک وجود داره اینه که رام این گوشی کمه(فقط 512 مگابایت) که آرک من بعد از نصب 12 صفحه برنامه هنگ فرمودن و بعد از باز کردن چند تا صفحه وب همش پیغام میده که LOw Disk Space که خیلی ضدحاله و گلکسی اینجا بهتره
از نظر صدا که بدون شک آرک صداش بیشتر و بهتره.من که تعجب کردم که یه گوشی آندروید اینقدر صداش خوب باشه در آخر هم قیمت گلکسی بهتره .اما آندروید 4 یه چیزه دیگست و نمیشه ازش گذشت
قیافه هم که سلیقه ایه،اما خدایی آرک خوشگله
با تشکر