این تاپیک قفل بشه بهتره ، از من گفتن
Printable View
این تاپیک قفل بشه بهتره ، از من گفتن
بابا حرفه ای!
دوست عزیز اون موقع که شما تازه دانشجو شده بودی کسی به شما گفت کاراتو نشون نده ؟ چون ارزش نظر دادن نداره؟
خودتم خوب میدونی که اون اول که شروع کردی در حد صفر بودی و با کار کردن و شنیدن نظرات دیگه بود که رسیدی به اینجا (البته نمیدونم در چه سطحی ولی مثلا از من خیلی بالاتری) همه ما همین شکلی هستیم
از مدیریت محترم و آقا هادی تقاضا داریم این تاپیک رو حذف کنند
اصلا جلوه خوبی نداره ...
با تشکر
ميدونيد مشكل چيه؟؟؟!
اينه كه ما تا يه كم چيز ياد ميگيريم فكر ميكنيم كه ديگه حرفه اي شديم و آخرشيم ، نه بابا فقط فكر ميكنيم ، بلكه واقعيت چيز ديگه ايه؟!!
اونايي كه دارند انيميشن هاي ميليون دلاري ميسازن هم نميگن حرفه اي هستيم و اون قدر هم از خودشون راضي نيستند و معمولا
هم ميگن كه حالا مونده تا حرفه اي بشيم و واقعا اگر ما جماعت جاي اونها بوديم فكر ميكنم كه سر بقيه رو از بيخ مي بريديم،نه؟!!
بابا اين انجمن ها راه افتاده واسه اينكه بيايم اينجا و كارهامون رو بذاريم و با كمك هم ديگه مشكلاتمون رو برطرف كنيم و گرنه اگه قرار باشه كارهاي خيلي قوي رو فقط بذاريم ، اون موقع ميشه خود نمايي و ديگه ارزشي نداره و ...؟!!
همه ي كساني كه تو اين زمينه فعاليت دارند يه روز از صفر شروع كردن و مادر زاد 3D كار نبودند و مسلما اولين كار با آخرين كار خيلي فرق داره و متفاوته و ما هم حتما فايل هاي اولين كارهامون رو داريم كه اگه بهشون رجوع كنيم متوجه كاستي هاي خودمون ميشم ؛
خب حالا شايد ما نخواستيم كه اونها رو واسه نمايش بذاريم ولي يكي ممكنه بخواد اولين كارهاشو اينجا واسه نظر خواهي بذاره تا با كمك ما بتونه پيشرفت كنه ، اما حالا كه ما نظري نداريم بهتره كه طرف رو نا اميد و سردش نكنيم از كار؟!!!
و در آخر بگم كه همين رفتارمونه كه مانع پيشرفتمون ميشه وگرنه تا الآن به خيلي جاها رسيده بوديم پس بهتره كه در طول زندگي هميشه گذشت و خيرخواهي رو سر لوحه و الگوي رفتار و كردارمون قرار بديم تا موفق باشيم و ضمنا سعي كنيم جنبه و ظرفيت و قدرت انجام كار گروهي رو داشته باشيم تا سريع تر و بهتر پيشرفت كنيم و همچنين از خطاهاي هم بگذريم و به قول امضاي يكي از دوستان كه اسمش يادم نيست ؛
« داشته هامون رو روي هم بذاريم تا به نداشته هامون برسيم »
ببخشيد اگه سرتون رو درد آوردم و ميدونم كه خودتون هم اين چيزا رو ميدونيد ولي به حرف هام فكر كنيد چون كه مطمئنا سودش اول به خودتون ميرسه بعد به ديگران همون طور كه اگه ضرري داشته باشه؟!!!
اين امضاي دوستمون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي معني دار و پر محتواست كه حيفه ازش تشكر نكنيم؛
موفق باشيد و سربلند و خيرخواه انشاءالله.نقل قول:
تشویق شما حتی به دروغ انسانهای بزرگ دنیا رو میسازه
حاجی حرکت زشتی بود. اصلا دیدن یا ندیدن یه عکس ارزش ناراحت کردن کسی رو نداره. خوب بابا جان اگه کارهای ضعیف نباشن که کارای قوی خودشونو نشون نمیدن.
بابا چکار حاج حسین دارین این همه اذیتش می کنید.
خوب اونم حق داره.
انصافاً کار بعضی دوستان اونقدر ضعیف و ابتدایی هست که حرص آدمو درمیاره.
اگه توانایی ارائه کار خوب ندارین زور بیخودی نزنین. شاید استعدادتون تو چیز دیگه ای باشه.
poonel فکر کنم شما به دنیا اومدی از همون اول یک مرسدس زدی. علاقه مهمه نه استعداد. یک دوستی داشتم تو یک بازی شبکه استعداد نداشت ولی علاقه داشت. اینقدر تلاش کرد تا یک چیزی شد بر خلاف حرف دیگران. اگر به شما باشه که سنگ روی سنگ بن نمیشه اکبر عبدی جون
اینکه کی بیاد اینجا کی نیاد
کی کار بزاره کی کار نزاره
فقط دست مدیراس و اونا حق گفتن همچین حرفی رو دارن نه یوزر های معمولی
هر کس مشکل داره میتونه کارهای حرفه ای خودشو بزاره رو دسکتاپ خودش و ببینه . :|
پ.ن
شهاب ، هادی ، برهان، کسی نیست بیاد این تاپیک رو پاک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من که میگم دشمنان میخواهند جلوی پیشرفت ملت را با این حرفها بگیرند!
:31:
با این که حرفای حاج آقا رو زیاد قبول ندارم ولی شاید بهتر باشه که یه تاپیکی هم مخصوص کارهای برتر ایجاد بشه . . .