والا صدا که بد نیست من چیزای زیادی بعد نصب آمپ فهمیدم که به ترتیب میگم
1- صدا واقعا تاثیر داره
2-آمپ برا باند که میبندی فقط و فقط صدا های موزیک رو میده بیرون و اصلا نباید بیس رو بدی بهش وگرنه باند به فنا میره
3-وقتی که خودت سیستم میبندی و لنگ دریل برا سوراخ زدن آمپ به پشت صندلی ها باشی بری پیش یه مغازه سیستم فروشی بگی یه آمپ دارم که باید پیچ بشه!شما اینکارو میکنید,,,طرف اول اینجوری میشه:18: فکر میکنه جز خودش کسی اینکارو نمیتونه کنه و بعدشم با یه لحنی انگار بهش فحش خواهر مادر داده باشی میگه کار ما نیست :27::46:
امشب بردم آمپو پیش یه آدم خدایی منصف پیچ کردم به پشت صندلی بعدش 4 تومن بش دادم بنده خدا شاگردش رفته بود تو صندوق از ترس اینکه در صندوق عقب نخوره تو سرش یه بند سرش بالا بود ببینه این در صندوق نیاد رو سرش:21::27:
در کل هنوز نتونستم اونجوری که میخوام تنظیم کنم!!!!!
ماشینو بردم یه جای خلوت تا ته زیاد کردم صدارو همه چی رو هم فلت کردم صدا رو صاف کردم اما وقتی تنظیمات پخشو دستکاری میکنم باندا میخواد بترکه بس که صدا بهم میریزه!!!!!!!!!!!!!!:41::41:
امشب یارو نصابه بهم گفت که به باندات زیادی فشار اوردی یه مقدار با صدای کم گوش کن تا زیاد بهش فشار نیاد وگرنه میسوزه:18:
راستی یادم رفت بگم اون کابل اسپیکر ها که از احمد گرفتیم تو اینجا یاروسیستم بنده ندیده همچین چیزی میگه این کابل چیه متری چند ؟وقتی میگم بهش مخصوص اسپیکر هست !یارو هنگ کرد وسر لخت سیمو گرفت دستش ور رفت باشو کیف کرد:31: