نقل قول:
در عکس دوم فرکانس پایه (همونی که کم کردید) بهمراه فرکانس حافظه وجود داره (که برای اورکلاک رم از این گزینه استفاده میشه، مثلا" فرکانس بر روی 1866 قرار میگیره و با تنظیم ولتاژ و تایمینگ، رم پایدار میشه)
گزینه ی مهم دیگه ای که تو این عکس هست Power Saving Mode هست که موقع اورکلاک باید غیر فعالش کنید.
همچنین گزینه ی Internal PLL Overvoltage تو این عکس هست که تو اور سنگین بکار میاد (برای فرکانس کمتر از 5 لازم نیست کاریش کنید)
با توجه به توضیحاتی که دادید ، الان فرکانس رو بزارم روی 1866 یا 2133 و در ضمن Power Saving Mode رو کلا غیر فعال کنم ، مشکلی پیش نمیاد . ( چه زمانی که اورکلاک میکنم و چه زمانی که اورکلاک نمیکنم )
نقل قول:
xmp یک فناوری ارایه شده از طرف اینتل برای تنظیم بهینه ی فرکانس و تایمینگ رم هست.
اگر روی این گزینه بزارم و بعد تنظیمات لازم رو انجام بدم ، بهتر نیست .
نقل قول:
یه سوال: شما 1 ماژول رم دارید؟
یا رم ها رو در اسلات های همرنگ قرار ندادید که Dual Channel بشه؟
من فقط 1 ماژول رم دارم .
نقل قول:
شما از قسمت های OC Tuner، DRAM Timing Control و CPU Power Management هم عکس بگیرید، چون گزینه هایی هست که باهاش سر و کار داریم.
بخصوص DRAM Timing Control که قبل از خرید خنک کننده پردازنده با اور رم شروع کنیم!
خدمت شما :
نقل قول:
در عکس اول، شما میتونید انواع ولتاز رو تنظیم کنید، در اورکلاکی که قراره انجام بدید شما فقط با CPU Voltage کار خواهید داشت ، و البته برای فرکانس 4500 تا 4600 باید بر روی Fixed و نه Offset باشه و بر روی 1.3 قرار بگیره .
راستی گزینه Fixed در اون قسمت نبود ...