-
سلام . من هم این مشکل رو دارم البته بشکل دیگه . مدل لپ تاپم هم مدل لپ تاپ شماست (hp 4530) منتها وقتی میخوام بازی کنم با اینتل بازی رو میاره . چیکار کنم که بازیها رو با گرافیک ای تی آی بیاره . داریور ای تی آی رو از سایت اچ پی گرفتم و الان نصبه. متشکرم
ن : من درایور اینتل رو از سایت HP نگرفتم ولی بطور کامل میشناسش و تو قسمت تسک بار میارش . لازمه دانلود بشه ؟!
-
قبل از هر کاری برو توی device manager و مطمئن شو درایور هر دو گرافیک نصبه .
همون اول که سیستم بالا میاد tab میزنی با f10 وارد بایوس ستاپ میشی , وارد تب system configuration میشی بعد device configuraton باید تیک swichable graphic فعال باشه .
ویندوز خودش گرافیک اینتل رو میشناسه , گرافیک ATI رو که نصب کنی همراش برنامه Catalyst Control Center نصب میشه .
توی برنامه Catalyst Control Center :
power > swichable graphic method > select the graphic processor manually or based on power sourse > Apply
روی دسکتاپ کلیک راست کن , configure swichable graphic رو اجرا کن high performace GPU رو انتخاب کن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همین سادگی !
امیدوارم توضیحم کامل بوده باشه ( توو حالته عادی بذارش روو Power saving gpu چون رو ای تی آی هم داغ میشه هم باطریش زود تموم میشه ) .
موفق باشی . . .
-
متشکرم . حل شد . ولی فکر نمیکردم کارت گرافیک ای تی آیش ایندر ضعیف باشه . pes 2011 رو در حالت low با تیک اجرا میکنه !!!
ویرایش : تنظیمات گرافیک بخوبی انجام نشده بود . بعد از انجام تنظیمات بازی بدون مشکل اجرا میشه !