قرار بود من فقط نظرمو بدم. اما آخرش دیدم نظرم کشیده شد به نقد, اونم از نوع کوچولوش!
Batman: Arkham City شروعش به حدی زیبا بود و در ادامه آنچنان کششی داشت که AC: Revelations رو نصفه نیمه گذاشتم کنار و بعد از اتمام Batman دنباله Revelations رو گرفتم, فکر اینو نمیکردم Revelations عنوانی بشه که در نهایت منو راضی نکنه. اما Brotherhood هم عنوانی بود که به نظرم با اصلاحاتی مثبت تونست سری AC رو به اوج برسونه. این بازی از دید من نفر دوم این نظر سنجیه. L.A. Noire هم عنوانی خوب بود; چیزی که در مرتبه اول ظاهری شبیه به دیگر بازیهای مطرح ژانر اکشن ماجراجویی داشت اما وقتی کمی اونو بازی میکردیم میدیدیم بیشتر عنوانی ماجراجویی هست که این خصیصه هم باعث شد موردی همه گیر نباشه...
در مورد نفر اول بگم... Batman: Arkham City با داستانی مجذوب کننده شروع میشه. روایت قوی, محکم و یکدست اون ذره ایی به پایین کشیده نمیشه و به بهترین نحو هم به پایان میرسه. بازی طوری بود که واقعا نمیشد اونو به کنار گذاشت تا اینکه به نتیجه برسه. سیستم مبارزه بازی قبلی به جرات میتونم میگم بهترین سیستم مبارزه تن به تنی بود که تا به حال شاهدش بودم. مبارزاتی که در صورت تکرار باز هم برای من کسل کننده نبودن. جالب این بود که مبارزات قسمت دوم در حد بازی قبل نبوده و پیشرفتی هم قابل توجه داشتن. در کنار تجهیزات قدیمی که در بعضی هاشون اصلاحاتی - واقعا از روی فکر - اعمال شده, تجهیزات جدیدی در اختیار بتمن بود که هر کدام ویژگی هایی دوست داشتنی داشتن و حتی در مبارزات هم قابل استفاده بودن.
کشیدن بازی به محیط شهری خدشه ایی به ساختار این بازی وارد نکرده, بازی از طراحی محیط و ماموریت های فوق العاده ای مانند بازی قبل بهره میبره. نکته قابل ستایش ماموریتها وجود ماموریت های فرعی اونه; ماموریت هایی که با وارد کردن دیگر کاراکتر های DC در حد ماموریت های اصلی جذاب کار شدن. خوشبختانه اون طرز فکر منفی از نبود وسایل نقلیه بتمن هم برام کاملا بی مورد بود چون تکنیک سقوط کردن بتمن و اوج گرفتنش به همراه عملکرد اغراق شده بت کلاو, گردش بتمن در شهر رو به هیچ وجه خسته کننده نمیکرد. گردش تو این بازی حسابی لذت بخشه. در مورد DLC ها نظری نمیدم با اینکه تجربه شدن اما نگاهم فقط به خود بازیه...
گرافیک بازی چشم نواز بود. بافت ها کیفیت بالایی داشتن و جزییات هم مثال زدنی بود اما ای کاش روی پولیش نسخه پی سی بیشتر کار میشد. دیر لود شدن تسکچر ها در بعضی قسمت های بازی بخوبی مشهود بود بعلاوه اینکه در نسخه پی سی مشکلاتی به هنگام اجرای آن در DX11 هم به چشم میخورد که خوشبختانه این یکی شامل من نشد! صدا و موسیقی هم مانند بازی قبل همچنان شنیدنی کار شده بود و در همون منوی بازی, موسیقی به شدت خودنمایی میکرد و هیچ ایرادی هم بهش وارد نبود.
...Batman: Arkham City - که امتیاز من به اون بود 9.5 از 10 - به حق لایق این اول بودنه.