در مورد مولتی تاچ جدیدترین ورژن Touchpad_Synaptics دانلود کردم و اون مورد حل شد و در مورد بلوتوث و وایرلس هم باید درایورهای متنوعی دانلود ونصب کنم...
در مورد سی دی هم بگم که لپ تاپ رو خودم باز کردم هیچ سی دیی نبود و چیزی ندادن...
Printable View
در مورد مولتی تاچ جدیدترین ورژن Touchpad_Synaptics دانلود کردم و اون مورد حل شد و در مورد بلوتوث و وایرلس هم باید درایورهای متنوعی دانلود ونصب کنم...
در مورد سی دی هم بگم که لپ تاپ رو خودم باز کردم هیچ سی دیی نبود و چیزی ندادن...
پس باید بری سر یارو فروشنده
اگه ویندوز اورجینال داشته باشه باید دی وی دی همراهش باشه
تا اونجا که من دیدم این سری اچ پی ها همشون وبندوز داشتن
درایور وایرلس رو نصب کردم و وقتی ویندوز بالا میاد میگه وایرلست روشن نیست....
و تو دیوایس منیجر هم تمام درایورهام شناخته شدن و با برنامه Driver Checker چک کردم همه درایورها نصب و بروز هستن...
((ولی وقتی f12 رو میزنم enable نمیشه ...))
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
کارهای زیر را انجام بدی ضرر نداره:
بایوس را آپدیت و ریست کن
لپ تاپ را خاموش کن
شارژر و باتری را جدا کن
کلید پاور را یک دقیقه نگه دار
باتری را وصل و لپ تاپ را روشن کن
سلام وخسته نباشید..یه سوال فنی از اساتید محترم داشتم
ایا میشه بکاپ اچ پی g6 1240 رو تو لپ تاپ خودم یعنی hp dv6 6180 ریستور کنم؟
و سوال دومم اینکه من هنوز هنوز نتونستم مشکلم رو برطرف کنم حتی بردم بیرون طرف هر چی کرد نتونست درستش کنه ...
ایا تنها راهش ریستور کردن بکاپ هست؟؟
میخاستم برا دوستانی که همچین مشکلی دارن بگم که تنها با نصب برنامه HP CONNECTION MANAGER تونستم این مشکل رو حل کنم...
بعضی از افراد بعضی چیزها میدانند ولی دوست ندارن به بقیه هم ...
(( تمام کلیدهای فانکشن من کار میکرد ولی فقط دکمه مربوط به روشن شدن وایرلس و بلوتوث کار نمیکرد که با نصب این برنامه کاملا حل شد (و این در حالی بود که تمام درایورهای مربوط به بلوتوث و وایرلس که تو پست1 ذکر شده بود رو چندین بار پاک و نصب کرده بودم ولی فقط این برنامه نصب نبود... ))
موفق پیروز و سربلند باشید
salam , in karo bokonid hal mishe
I looked around some more with other dv6 machine problems and found this little solution . . .
1. Turn off your machine and unplug from mains power
2. Remove your battery
3. Hold down the power button for at least 30 seconds
4. Put your battery back in and power on - it should now work.
From what else I have been reading this seems to be a temporary fix and it may occur again. My advice is to update your BIOS first. If my memory serves me correctly the dv6000 and 9000 series had an over heating problem which caused the wireless to stop working. I didn't catch it in time but updating the BIOS was meant to increase the cooling (changing the fan timings or something) and thus stop the over heating. I think a similar issue is happening with this new range but I cannot confirm.