فکرنکنم نرم افزار رایگان داشته باشیم در این زمینه بعدش شما چرا غصه پولی بودنشو میخوری وقتی نرم افزارشو دانلود کردی همراهش کرکشم هست من الان دوساله php designer 8 دارم هنوز مشکل لایسنس ندارهنقل قول:
Printable View
فکرنکنم نرم افزار رایگان داشته باشیم در این زمینه بعدش شما چرا غصه پولی بودنشو میخوری وقتی نرم افزارشو دانلود کردی همراهش کرکشم هست من الان دوساله php designer 8 دارم هنوز مشکل لایسنس ندارهنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما.
Komodo هم ویرایشگر خوبیه
دوست عزیز بهترین ادیتورها NetBeans و Zend Studio هست و هر دو در مجموعه king هست با کرک و جلوی دسترسی برنامه جهت آپدیت شدنش رو بگیر، حالا حالا جواب میده من خودم دارم استفاده میکنم.
دوست عزیز تاپیک قدیمی بالا آوردی
ولی منم یه نظری میدم اونم اینه که هر کسی یه مدل برنامه مینویسه
یکی از صفر شروع میکنه یکی یه قالب داره رو اون تغییرات میده یکی افکار ذهنشو میخواد پیاده کنه
یکی براش سرعت مهمه یکی دقت
ممکنه بعضیا بخوان دیکشنری دم دست داشته باشن یا خطا ها رو نشون بده بعضی ها میخوان موقع ران کردن خطاها رو ببینن
پس نمیشه گفت بین اینهایی که تو تاپیک گفته شده کدوم بهتر از بقیه هست
چون خیلیا هستن که با notepad++ فقط کار میکنن و باهاش راحتن
بعضیا با dreamweaver
ولی من خودم هم از netbeans و notepad++ استفاده میکنم
به نظرم این دو تا تمام نیازهامو برطرف میکنن
تاپیک قدیمیه و من الان من اکثر ادیتورها رو به نظرم تو ادیتورهای سبک وزن sublime text بهترین هست و تو IDE ها اگه رایگان میخایین بهترینش aptana studio هست و پولی ها هم Zend studio بهترینه اما من به شخصه خودم با PHPStorm خیلی راحتم و واقعا همه منظوره هست
php که نمینویسم اما برای html و css با هیچ چیز جز notepad++ نمیتونم ارتباط بر قرار کنم. دریم ویور هم خیلی سنگینه تا میخوای یه پیج باز کنی که 2 خط کد رو ببینی و کپی کنی 1 ربع طول می کشه.
در ظمن رنگ ها تو notepad++ زنده تر و پر رنگ تره شاید یه دلیلش هم این باشه
سلام نرم افزار php Designer برای کدنویسی php عالی هست. همین طور کم حجمه و سبک.
ولی خداییش برای برنامه نویسی هنوز هیچ چیز رودست notepad++ نیومده. هم همیشه رو ویندوز هست.
هم کارباهاش ساده هست و هم در عین سادگیش بی نهایت پیشرفته هست.
البته Style Editor خود مرورگرها هم بسیار کارایی داره و بسیار پیشرفته هست.
داداش جان اینا همه بهانه هست، برنامه نویس اگه برنامه نویس باشه روی کاغذ باطله هم کد مینویسه، با اینحال من به شدت Sublime رو توصیه میکنم که رایگان هم هست.
کد:http://www.sublimetext.com/
هیچ ادیتوری به انعطاف پذیری Notepad++ نمیرسه ! فوق العاده هست.