مرسی از راهنمایی. من سری u اسوس رو واسه سبک بودنش انتخاب کردم و نمیخام لپ تابم بیش از 2 کیلو باشه. اگه گزینه مناسب از مارک دیگه هم هست لطفا معرفی کنیننقل قول:
Printable View
مرسی از راهنمایی. من سری u اسوس رو واسه سبک بودنش انتخاب کردم و نمیخام لپ تابم بیش از 2 کیلو باشه. اگه گزینه مناسب از مارک دیگه هم هست لطفا معرفی کنیننقل قول:
این سندی بریج رو از کجا باید بفهمم؟ تا جاییکه من تو کانفینگ ها دیدم همه میزنن intel core i3/i5/i7. در مورد دسته دو بودن سری u هم منظورش این بود که برگشتی های امریکارو اسوس فرستاده به ایران! که امیدوارم شایعه باشه! بین u36sd و u41sv پس اولویتو به دومی میدین؟ ضمنا مرسی از راهنمایینقل قول:
سی پی یو های سندی بریج رو باید از روی عدد مدل سی پی یو تشخیص داد.نقل قول:
مثلا مدلای قبل از سندی بریج همه سه رقمی بودن 380 480 560
ولی مدلای سندی بریج همه چهار رقمین و با عدد 2 شروع میشن مثل
core i3 2310 core i3 2330
core i5 2410 core i5 2430
core i7 2630
من اولویت و ب u41 نمیدم اتفاقا خودم با u36 بیشتر حال میکنم ب خاطر وزن فوق العاده پایینش ولی نظرم اینکه هر مدلی میخری از مالزی بخری بهتره
U41 خيلي عالي بود ولي ديگه نيستنقل قول:
بقيه برندها سبك وزن هم هست ولي گران قيمت و كانفيگ پايين هستن
با پولي كه شما هزينه ميكنيد كمتر از core i5 و گرافيك 540 لپ تاپي خريدن بصرفه نيست
یه مدل u41 پیدا کردم اما sv نیست، قدیمیتره. U41JF ، Core i5 480M و هارد 500GB و گرافیک GT425M withنقل قول:
1GB ،قیمت هم 1,180
اگه ممکنه یه بار دیگه نظرتونو بدین . cpu هم که سندی بریج نیست! گرافیک 425 خیلی پایینه؟
یعنی صبر کنم تا u41svپیدا بشه؟ یا برم u36sd بخرم؟
ضمنا میشه بگید مدل u30 و u36 با کانفینگ یکسان چه فرقی دارند با هم؟ آیا فقط فرقشون در نداشتن ODD و 300 گرم تفاوت وزنه یا از لحاظ کیفیت و ظاهر هم متفاوتند؟ و اینکه u30 با i5 و گرافیک 540 میتونه جایگزین خوب واسه u41 نایاب باشه؟
نه اصلا به صرف نيستنقل قول:
من بودم هيچكدوم از اين دو مدلو نميخريدم
چون كانفيگشون واقعا بدرد نخوره
ولي با اين اوضاع دلار خيلي ها نگران هستن
تصميم ديگه با خودتونه
سلام دوستان عزیز
راستش من سوالی داشتم در مورد لپ تاپ های asus :
کلا دوستانی که از این برند دارن راضی هستند؟ راستش میخوام لپ تاپی بگیرم که چند سالی خیالم راحت باشه از لحاظِ کیفیت و از نظر دوام. کلا میشه به لپ تاپ های ایسوس اطمینان کرد؟
این مدل asus را کسی از دوستان دارد؟
ASUS A53SV-EH71
- Operating System: Windows 7 Home Premium (64-bit)
- Display: 15.6-inch HD display (1366 x 768) (LED)
- Processor: Intel® Core™i7-2670QM Processor (2.2 GHz)
- Graphics: NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB of DDR3 VRAM Graphics
- WLAN: 802.11 b/g/n
- LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet
- Memory: 6GB DDR3 SDRAM,2 x SODIMM Sockets (up to 8GB)
- Storage: 640GB 5400RPM hard drive
- Optical Drive: DL DVD±RW/CD-RW
- Camera: 0.3 megapixel
- Speakers: Altec Lansing® Speakers
- Microphone: Microphone
- Card Reader: 5-in-1 card reader (SD, MMC, MS, MS PRO SDHC (SD2.0)
- Input / Output: 1 x Mic-in, 1 x Headphone-out, 1 x VGA port/Mini D-Sub 15-pin for external monitor, 1 x RJ-45 LAN, 2 x USB 2.0 ports, 1 x USB 3.0, 1 x HDMI
- Battery: 6 cell
- Dimensions: 15.12 x 10.12 x 1.4 –inches (W x D x H)
- Weight: 5.72 lbs (with 6 cell battery)
- Color: Black
راستش تو سایت خود asus پیدا نکردم آیا قدیمی است؟
کلا پیشنهاد میکنید این مدل رو؟؟ راستش من میخوام نهایت ۸۰۰ $ خرید کنم این رو پیدا کردم مثلا مدل N55SF هست ولی خوب گرون در میاد. مدلهای سری K چطورن؟
اگه هم برند دیگری میشناسید که تا چند سالی میتون منو راضی کنه ممنون میشم بگید ( کانفیگش هم تقریبا مثل این باشه خوبه یا بالاتر).
خودم نظرم رو asus و lenovo هست، راستش میخوام چیزی بگیرم که خیالم راحت باشه.
مرسی از لطف همه دوستان...
:46:
دوستان سلام میشه جواب مارو بدید، خیلی ممنون میشم.
با سپاس
سلام.برای کارهای گرافیکی (غیر از بازی) n55sf چطوره ؟گرافیکش برای این کارها خوبه یا برم سراغ مدلهایی که از گرافیک ای تی آی استفاده کردن؟ (البته با بودجه 1600)