ولی در کل فک کنم انتخاب arc منطقیتر بنظر میاد
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
استفاده من بیشتر مالتی مدیا و دیدن کلیپ و عکسو و برنامه بازیو یعنی در کل همه چیزو در بر میگیره
Printable View
ولی در کل فک کنم انتخاب arc منطقیتر بنظر میاد
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
استفاده من بیشتر مالتی مدیا و دیدن کلیپ و عکسو و برنامه بازیو یعنی در کل همه چیزو در بر میگیره
چند تا عکس تو یک شرایط گرفته شده میزارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arc وسطیه گلکسی راسته
چپی آیفون 4
اینم زاویه دار
کیفیت صفحه نمایش تقریبا میشه گفت یکسانه ولی شاید کمی گلکسی چشم نوازتر باشه
بله :) گفتم که یکم پر رنگ تر و واضح ترهنقل قول:
البته صفحه نمایش آرک کمی پر مصرفه ... مثلا اگر برایتنس 70 (100زیاده ) هر دو گوشی رو روی 2.3.5 بررسی کنیم احساس میکنم مصرف آرک خیلی بیشتره ...
Cpu که همه میدونن کوالکوم ها از ARM ها ضعیف ترند.. معماری و چندین مورد دیگه تاثیر داره (جدای از بحث تاپیک من کوالکوم رو اصلا قبول ندارم )
Gpu هم power VR از Adreno 205 قوی تره
ولی مهم ترین فاکتور قیمت هست که بازم ارزون تره
در کل من به عنوان پیشنهاد خودم با فاکتور گرفتن از فلش دوربین Galaxy S رو پیشنهاد میکنم :)
به نظر من arc بگیری بهتره چون حداقل سامسونگ نیست البته خودم دو تا گوشیه سامسونگ دارم و گوشیهاش خیلی خوب شدن ولی سونی اریکسون کیفیت مکالمه اش و انتنش به نسبت بهتره ودوربین بهتری داره در مورد صفحه نمایش باید بگم این مدل کیفیت صفحه خیلی خوبی داره و از صفحه های htc خیلی بهتره
آرک نیازای شمارو کاملا برطرف میکنه...نقل قول:
چون بیشتر مالتیمدیا براتون مهمه خروجیه HDMI هم بکارتون میاد
قابلیت USB On the go هم اضافه کنید...
من نظرم رو آرک هست...
اگه خودتون برید بازار و دوتا گوشی رو از نزدیک ببینید انتخاب بهتری میتونید بکنید
به نظر من انتخاب بین این دو گوشی کاملا سلیقه ایه...
1-کیفیت مکالمه بسته به سیم کارت ماست که متاسفانه روی شبکه 2G کیفیت مکالمه 16بیت هست ... شما با هر چیزی صحبت کنید کیفیت مکالمه چرندهنقل قول:
2-آنتن دهی رو قبول ندارم ... شرمنده! ولی یکی از نقاط برتری موقع عرضه همین گلکسی آنتن دهیش بود (و ایرادی که به آیفون میگرفتن ) آرک هم در همین حده
3-دوربین آرک 8هست و گلکسی 5 ! طبیعتا بهتره! ولی 8در برابر 8 گلکسی اس2 قوی ترین دوربین حال حاضر رو داره و در جمع بندی کلی( مجموع امتیازات داده شده) از 4s هم قوی تره
3-صفحه نمایش هم قبول دارم.. جفتشون بهتر از S-Lcd هستند ولی مساله باطری هست که ریلیتی خیلی پر مصرفه ولی Oled ها یکم کمترن
در نهایت عزیزی که قصد خرید دارن پیشنهاد میکنم برید باشون کار کنید هر کدوم خوشتون اومد بردارید!
چون شما با توجه به نیاز هات نمیخوای رس گوشی رو بکشی برای همین میتونی راحت انتخاب کنی و اصلا نگران نباشی
تضمین از من
16 کیلو بیت دیگه درسته ؟نقل قول:
متاسفانه روی شبکه 2G کیفیت مکالمه 16بیت هست
شرمنده:دینقل قول:
بله
Kb
خلاصه تر زده
برای بهتر نتیجه گرفتن بین صفحه نمایش آرک و گالکسی اس اینجا رو ببین
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6655102&postcount=2887