از نظر دوربین ان 8 سرتره تا بقیه اما یکم کنده میتونی برای خیال جمعی ارک اس رو بگیری میتونی گوشی ایکس 10 یا ایکس 12 رو که جدید اومده بخری
Printable View
از نظر دوربین ان 8 سرتره تا بقیه اما یکم کنده میتونی برای خیال جمعی ارک اس رو بگیری میتونی گوشی ایکس 10 یا ایکس 12 رو که جدید اومده بخری
دوست عزیز من خوشم نمیاد درباره اینجور چیزا بحث کنم ولی خودتون یه کم واقع بین باشید و ببینید اخه با اندروید قراره چیکار کنیم که سرعتش بالا وین فون رو بگو یه چیزی به نظر من اندروید فقط واسه سرگرمی هست به گول شما بازی hd البته شما به بازی های سیمبیان هم یه نگاه کنید بد نیست اونقدرام در حد سگا نیست در هر صورت این نظر من هست هر کسی عقیده خودش رو داره مثلا ایفون 4اس سی پی یوش چقدره ولی قدرتش رو نگاه کنیدنقل قول:
سی پی یوش چه قدره قدرتش رو نگاه کنید یعنی چی؟؟؟نقل قول:
ایفون 4اس سی پی یوش چقدره ولی قدرتش رو نگاه کنید
بیشتر از این که سخت افزاری کمی از اس2 سر تره و قوی ترین بازاره؟؟؟ نکنه بنچمارکای N8 بالاتر از اس2 بوده و ما نمیدونستیم؟؟؟
وقتی فروم مدیر نداره متاسفانه هر نوب ــی میاد مشاوره میده... این پست خودش آخر خندست :
نقل قول:
واقع بین هستیمنقل قول:
با آندروید چیکار کنیم؟! عزیز تقریبا دلیل این که پیش بینی شده سیمبین به سال 2015 به 0.01 درصد بازار برسه همینه! این که قراره چیکار کنیم
آندروید برای سرگرمی نیست سیستم عاملیه که اگر بازی داره کنارش آفیس و نرم افزار های کاربردی هم داره
بد نیست!؟ مطمئنید ؟ رزولوشن پایین باشه و فکر میکنید جزئیات بازی بالاست در حالی که نوکیا ها چیپ گرافیکی قوی ندارن که بتونن بازی hD اجرا کنن حتی این N8 که برای رقابت با آندروید اومده بود!!!!
Iphone 4 مشکل قدرتش چیه؟
یا Galaxy s2 مشکل قدرت سی پی یو شون چیه؟!
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
مرسی عزیز... ولی x10 مال 2 سال پیشهنقل قول:
X12 مال پارسال
Arc S مال امثال:)
شک نکن از بین اینا آرک s بهتره
ببخشید من نگفتم که ایفون 4اس از گالکسی شما بهتره سبکی سیستم عامل اپل رو گفتم قرار نیست همه از یه سیستم عامل استفاده کنن و بقیه رو همه بکوبند من درباره n8 صحبت کردم که شما میگید بنچامرکش از گالکسی اس 2 بیشتره به هر حال بنده اینقدر تجربه دارم که مشاوره بدم و قرار نیست حتما با حرف من برن چیزی بخرن یاعلینقل قول:
جلل خالق:18:
پشت سرتون اسلحه نذاشتن که بیاین مشاوره بدین :|
ماشالله مشاوره ها اینقدر سطح بالاست که آدم خجالت می کشه بخونه پر از مشکلات دستوریه حتی :13:
همه انجمن ها 2 سه تا مدیر و ده 20تا ناظر دارن اینجا یه مدیر داره یه ناظر که هر دوتا هم حتما سرشون شلوغه که سر نمیزنن :دی
خلاصه اینکه انجمن موبایل رو در یابید که داره داغون میشه :دی
خريد سيمبيان اشتباهه محضه ........ به هر حال بين اين دو گزينه ، آرك
ترکیدم از خنده.....:16:نقل قول:
ایفون 4اس سی پی یوش چقدره ولی قدرتش رو نگاه کنید
بچه ها خودتونو زیاد ناراحت نکنید:31:
-------------------------------------------------
آرک اس بهترین انتخابه واسه شما بعدش گلکسی اس
موفق باشی
من باید زیر دیپلم حرف میزدم اینجا ولی اشتباه کردم شما هنوز کارایی گوشی رو با قدرت سی پی یو تشخیص میدید متاسفمنقل قول: