10 ساعت شارژ به نظر من کاملا در حد نیازهای کاربره (یا حتی بیشتر از حد نیاز).. و سرعت شارژ شدن هم تا زمانی که شب تا صبح کاملا شارژ بشه نیاز ضروری ای رو برای بهبود توجیه نمی کنه. من که تا حالا حتی یکبار هم نشده آیپدم ناامیدم کنه! بقیه رقیب ها که دارن با 5-6 ساعت به زور سر می کنن.نقل قول:
به این سادگی نیست. الان تکنولوژی باتری های لیتیومی به اوج خودش رسیده و هیچ پیشرفت فضایی رو از این باتری ها نخواهیم دید (مثل پردازنده های سیلیکونی که به اوج دورانشون رسیدن)، جانشین ها هم حتی در حدی نیستن که توی یک ماشین حساب ساده یا ساعت به کار برن، چه برسه به محصولاتی مثل موبایل و تبلت. از اون سمت مباحث انرژی قضیه خیلی حساسیه و ساختار باتری ها بسیار خطرناکه (همین باتری های لیتیومی اگه به شارژ 0 درصد برسن منفجر میشن، برای همین یه پردازنده کوچک داخل اونهاست که مانع میشه شارژ از 10 درصد پایین بره!)، تا وقتی یه تکنولوژی جدید بیاد (الان حتی معرفی هم نشده) و همه مراحل تست و ... رو رد کنه و همه خطراتش مشخص بشه و راه های حل پیدا بشه، در دستگاه های کوچکتر تست بشه، تاییدیه های ایمنی و ... رو بگیره و نهایتا به چیزی مثل آیپد برسه سال ها فاصله است.نقل قول:
بخاطر همین اعتقاد دارم اومدن تبلت ها اون انقلاب رو چند سال جلو میندازه
و یه حسی هم به ام میگه اولین استفاده کننده از این تکنولوژِی جدید اپله (هرچند مطمئنا خودش سازنده اش نیست) شاید تو ipad 4 یا 5 !!
پله بعدی شارژر های وایرلس و شارژ در محیط اتاق و ... است که باعث بشه راحت تر و سریع تر در همه جا محصولات رو شارژ کرد تا محدودیت حجم باتری کمتر خودش رو نشون بده، وگرنه خود باتری ها حداقل تا 5-6 نسل آینده همینطوری هستن. تنها راه خلاف این قضیه اینه که اپل دو سه میلیارد دلار سرمایه گذاری بلند مدت کنه در این زمینه که طی 2-3 سال آینده به نتیجه هایی برسه که به نظر من اصلا توجیه پذیر نیست و اپل هم هنوز همچین کاری نکرده و بیشتر تحقیقاتش در زمینه روش هایی برای شارژ ساده تر هست.