G1 بگیر خیالتو راحت کن :31: از شوخی گذشته بنظرم galaxy s2 بگیری بهتره :40:
Printable View
G1 بگیر خیالتو راحت کن :31: از شوخی گذشته بنظرم galaxy s2 بگیری بهتره :40:
xe با معمولیش تقریبا هیچ فرقی نداره....ببین اچ تی سی اومده تو xe یه سری محدودیت هایی رو که برای معمولیش گذاشته بوده رو ورداشته...سنس معمولی دان کلاک شده...
شما یه رام revolution بریزی سنس معمولی رو به xe تبدیل میکنه با صدای بیتس و کلاک1.5!!!!
هیچ خطری نداره چون کلاک اصلی این نوع سی بی یو 1.5 هست نه 1.2کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849
صدای بیتس هم نرم افزاریه...
به نظر منم اس 2 نخر برو سنسیشن بخر حالشو ببر
سنسیشن جدیدا هیچ مشکلی نداره . . . :20:
سنسیشن xe فقط در صورتی ارزش داره که خوره آهنگ باشی
به نظر من حالا که داری هزینه کامل تحقیق کن و حالا به خاطر 70 80 تومن یه انتخابی نکن که بعد پشیمون بشی و بگی کاش اون یکی رو میخریدم
خب بین اس2 و سنسیشن من مقایسه میکنم دیگه خودت تصمیم بگیر
صفحه نمایش که قابل مقایسه نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهمه هزینه میکنی و سایز صفحه هم بزرگه پس کیفیت صفحه خیلی مهمه و اینجا میبینی که صفحه سنسیشن در برابر اس2 سیاه سفیده!
از نظر قدرت پردازنده و gpu هم برتری 100% با اس2 هست اینم چندتا از بنچ مارکهای cpu و gpu :
قدرت سنسیشن به تک هسته ای ها نزدیکتره تا اس2
تاثیرشو تو مرور صفحه های اینترنتی سنگین و بازی های سنگین نشون میده ... به فرض یه بازی رو که اس2 با 45 فریم اجرا میکنه و کاملاً روونه سنسیشن با 17 فریم اجرا میکنه که قابل بازی کردن نیست
یه ضعف دیگه سنسیشن رم پایین هست که با دیزایر اس تک هسته ای برابره تو این تصویر با باز کردن برنامه های سبک خود گوشی رم خالیش به 90 مگ رسیده یه صفحه اینترنت باز کنی و آهنگ هم گوش بدی رمش پر میشه
ولی اس2 حدود 460 مگ رم خالی داره!
اس2 دوربین بهتریم داره مخصوصاً فیلم برداری :
تو این عکس به قسمت پنجره پایین دقت کن :
اینم فیلم برداری :
به درخت دقت کن که تو سنسیشن انگار با آبرنگ نقاشی شده و خطوط روی ساختمون که توی سنسیشن اصلاً وجود ندارن
اس2 16گیگ مموری داخلی داره که سنسیشن فقط 1 گیگ داره
اس2 usbhost داره که میتونی خیلی راحت بهش فلش مموری یا موس و کیبرد وصل کنی که سنسیشن نداره
اس2 بلوتوث 3 با سرعت بالا داره که سرعت انتقال فایلش 8 برابره سنسیشن هست
اس2 شیشه ضد خش گوریلا داره که ضد خشه و سنسیشن نداره و صفحش ممکنه خش بیفته
از نظر ساپورت هم تا اینجا که اس2 بهتر بوده و رام فارسی 2.3.5 هم براش اومده
و در آخر باتری اس2 بهتره
مشکل پرش آنتن رو gsmarena تایید کرده Serious "death grip" issue with Wi-Fi radio
و مشکل دیگه ای که gsmarerna بهش اشاره کرده Performance not quite as convincing as other dual-cores که نشون میده تو عمل هم در برابر دو هسته ایهای دیگه ضعیفه
مشکل دیگش هم که یه عده از کاربرا گزارش دادن کنده شدن دکمه ولوم هست
حالا خودت تصمیم بگیر اینهمه برتری ارزش 70 80 تومن بیشتر رو داره یا نه و این رو هم در نظر بگیر که میخای چند سال داشته باشیش و این 70 80 تومن تو چند سال چیز خیلی زیادی نیست
یه چیز دیگه رو هم در نظر بگیر ... سامسونگ یه اس2 داد بیرون تا همین الان شاخترین گوشیش همونه ولی htc بعد از سنسیشن کلی گوشی قویتر داد مثله سنسیشن xe و سنسیشن xl و Rezound و vivid این نشون میده که سنسیشن یه گوشی شکست خوردست در برابر اس2 و htc هر کاری میکنه که این شکست رو جبران کنه و مطعاقباً خرید یه گوشی شکست خورده معقول نیست از اون طرف موتورولا هم خودشو کشت آتریکس شکست خورد آتریکس 2 رو داد بیرون شکست خورد razr رو داد بیرون حالا این یکی شکست بخوره گوشی بعدیش دیگه فک کنم به اس2 برسه :27:
نمیخوام دوباره ...
اگه غیر از GSMARENA منبع دیگه ای داری بذار حسن الان بر همه واضحه GSM ARENA منبع عادلی نیست برای فن های سامسونگ فقط خوبه ضمنا استدلالت هم در مورد اینکه چند تا گوشی بعد از سنسیشن زد کاملا بیمعنی و غیر منطقی ه
بازم میگم اس 2 با اون وزن کاغذیش مثل اسباب بازی میمونه من هر بار که اس 2 رو میگیرم دستم هیچ رقمه به دلم نمیشینه
ویرایش :
یه عکسم من میزارم اس 2 به سبز نزدیکه سنسیشن طبیعیتره ( به آسمون و بوته ها دقت کنید )
پائینی اس 2 هست
و البته حسن جان و بقیه دوستاش چیزی که اشاره نمیکنن رزولوشن خیلی بالاتر سنسیشن هست که جزئیات و وب گردی رو راحت تر میکنه
پس اونهمه برتری اس2 کشکه و وزن بیشتر سنسیشن میتونه معیار انتخابش باشه!
اس2 حدود 3 میلیمتر از سنسیشن باریکتره و وزنشم باید کمتر باشه
سنسیشن با حجم 9.3 سانتیمتر مکعب 148 گرم وزنشه و اس2 با 7 سانتیمتر مکعب 116
خب اگه جرم رو به حجم تقسیم کنیم واسه سنسیشن میشه 15.92
و واسه اس2 میشه 16.57
یعنی اینکه جرم اس2 نسبت به حجمش بیشتر از سنسیشنه پس کتلت بودن برتری محسوب نمیشه سعید خان :27:
شما سامسونگی ها چرا همش دوست دارین نظرتون رو به طرف مقابل تحمیل کنید ؟ نکنه شرکت سامسونگ مال باباتونه ؟نقل قول:
شما اومدین تحلیلتون رو با 4 تا عکس گفتید دیگه تمومش کنید طرف خودش چشم و گوش و عقل داره خودش تصمیم نهایی رو میگیره . . . چرا هر کی مشاوره آندورید تا 600 700 میخواد میگین الا بلا بیا سامسونگ بخر
عجبااااااااا
خب شما چرا زورت میگیره :27:نقل قول:
اینهمه وقت گزاشتم از منبع های مختلف مدرک گزاشتم شد تحلیل با 4 تا عکس بعد اگه یکی بیاد بگه چون وزن سنسیشن بیشتره بهتره تحلیل منطقیه :27:
طرف خودش چشم و گوش داره منم مدرک ارائه دادم براش که با خیال راحت تصمیم بگیره
این وسطم فنای htc میریزن با داستان گفتن میخان دوستان رو به زور راضی کنن که htc بخرن :27:
بین 600 و 700 معلومه که اس2 بهتره و خرید سنسین اصلاً منطقی نیست دلایلشم بالا گفتم حالا شما اگه دلیل منطقی داره که سنسیشن بهتره ارائه بده و اگرم مثله الان کم اوردی بگو کم اوردم بحثو چرا عوض میکنی :27:
این الان کدومش سنسیشنه ؟!! فک کنم بالایی آرکه!نقل قول:
یه عکسم من میزارم اس 2 به سبز نزدیکه سنسیشن طبیعیتره ( به آسمون و بوته ها دقت کنید )
پائینی اس 2 هست
بعدشم این عکس ما اصلاً نمیدونم رنگ واقعیش چه رنگیه چه جوریه
اونایی که من گزاشتم ninja گزاشته و کاملاً معتبره و مشخصه که رنگهای اس2 کاملاً پخته تر و واضع تر هستن و سنسیشن کاملاً بیروحه
من نگفتم چون وزن سنسیشن بیرشتره تحلیل منطقیه ؟ ما هم که سنسیشن داریم نیومدیم طرف رو مجبور به خرید کنیم فقط اطلاعاتی که تجربی آزمایش کردیم و بیان کردیم . . . اما شماها اصرار دارین طرف رو متقاعد کنید اس2 بخره . . . طرز فکرت کاملا اشتباه رفیق بحث کم آوردن نیست . . . هر کی یه سلیقه ای داره . . . از شما که ناسلامتی چند وقتیه اینجا دارین مشاوره میدین این طرز صحبت کردن بعیده . . . مرسینقل قول: