سلام علی جان.نقل قول:
ASUS Crosshair V Formulaنبود؟؟؟
Printable View
سلام علی جان.نقل قول:
ASUS Crosshair V Formulaنبود؟؟؟
اتفاقا خیلی دنبال این مدل گشتم مجتمع تک تابان و.... هیچ جا نداشت فقط همین سه مدل بودنقل قول:
من مدلهای 990FX را چک نکردم ولی 3 مدل از 970 ها را با 1100 زیر لود تست گرفتم هر سه مدل مشکل مدار تغذیه داشت ولی آتیش نگرفت بجاش فرکانس هسته ها به 800 مگاهرتز افت می کرد!!
از قضا یکی از کاربران در همین فروم هم با 970 این برند همین مشکل را داشت که در نهایت هم بعد از چندین بار تعویض برد مشکلش حل نشد
من هم بخاطر همین شک کردم ولی وقتی به چند تا فورم سر زدم خیلی از msi 990fx dg 80 تعریف کرده بودند البته من با مدل 790fx dd 70 1055 و سیستم الانم msi 890fx gd 80 و 1090 انصافا مشکلی با مدار تغذیه برد ندلشتم و همین الانم 1090 روی 4 استیبله و بعد از سه هفته هیچ مشکلی نداشته یک خوبی که مینهای ام اس ای داره میتونی حالت گرین پاور رو در اور حفظ کنی مثلا در اور 4 با 1090 به پردازنده vcore +./125 اضاف کردم وحالت گرین پاور رو فعال کردم مادر برد هوشمند عمل میکنه یعنی در فشار کاری همان 4 گیگا هرتز با ولتاژ 1.42 ودر حالت بیکاری فرکانس 800 با ولتاژ 1.1 و متاسفانه همچین چیزی در مینهای اسوس سری 800 و همچنین گیگا (سری 700و800)موجود نبودنقل قول:
سلامنقل قول:
اگه داری آدرس و شماره تلفن این مجتمع و کسی که این مدلها رو داره بهم بدی ممنون میشم
دوستان مادر برد msi 990 fx gd80 خریداری شد به زودی بررسی کامل را روی این برد انجام میدم ونتیجه رو همینجا اعلام می کنم