نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6370859&postcount=54
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6370859&postcount=54
دوست عزیزم من خودم چند وقت پیش میخواستم تلویزیون سه بعدی بخرم. تمام برندها رو تست کردم. چون وسواس عجیبی تو اینطور چیزا دارم. ال جی فقط بگم که هیچ حرفی واسه گفتن نداره مخصوصا با اون عینکهای پسیوی که داره دیگه نمی تونی هیچ فیلمی رو با کیفیت واقعی اش ببینی. یعنی به خاطر تکنیک خاصی که داره کیفیت فول اچ دی رو نصف میکنه و تبدیل به اچ دی میکنه. یعنی هیچوقت نمیتونی یک فیلم سه بعدی با کیفیت لذت بخش فول اچ دی نگاه کنی. کلی اشکالات دیگه هم داره که اینجا جاش نیست بگم. فقط بگم من چهارتا برند سامسونگ و سونی و پاناسونیک و ال جی را در کنار هم در حالیکه هر چهارتا یک تصویر را پخش میکردن دیدم و تست کردم. در یک کلمه نسبت به قیمتش سامسونگ چند پله از همشون جلوتر بود و واقعا از کیفیت سه بعدی اش لذت بردم. مخصوصا با این عینکهای جدید سامسونگ که بلوتوثی شدند و دیگه اون سر درد را ندارند. من در نهایت سامسونگ خریدم و الان دارم ازش لذت میبرم. عینکهاش هم ارزونتر شده و شده دونه ای 75000 تومان که شنیدم قرار ارزونتر هم بشه.
شما چه مدلی خریدید؟.....................
بلوتوثی شدن که ربطی به سر درد نداره :31: چه مدل هایی را کنار هم دیدید؟ من که خودم منتظرم VT30 بیاد بگیرمنقل قول:
دوست عزیزم چه ربط داشته باشه چه نداشته باشه عینکهای جدید بلوتوثی سامسونگ دیگه اون سر درد را ندارند. میتونی امتحان کنی. به غیر از مدل ال ای دی سامسونگی که خودم خریدم بقیه برندها رو مدل فنی اش را نمی دونم . فقط میدونم که همشون سه بعدی بودند. اگه میخواهی میتونم برم مدلهاشون رو سوال کنم. من که خودم در نهایت ال ای دی سامسونگ مدل 46d6960 برداشتم با سینمای خانواده رایگان و دو سال اینترنت وایمکس مبین نت به همراه مودمش که همشون اشانتیون بودند و دو عدد عینک 30 گرمی بلوتوثی و یک فیلم سه بعدی رایگان. مخصوصا smart hub این تلویزیون واقعا عالی و از نظر تعداد نرم افزارها و داشتن مرورگر حرفه ای با هیچ برندی قابل مقایسه نیست.نقل قول:
میشه بگی چند خریدی؟ وآیا با آنتن سرخود تصاویر تلویزیون ایران هم باهاش دیدی؟ کیفیتش چطوربوده؟نقل قول:
اون پاناسونیک 3d که شما تست زدی حتما led بوده . اگه 3d پلاسما های پاناسونیک رو تست کنی می بینی که برندای دیگه اصلا حرفی برای گفتن ندارند .نقل قول:
بلوتوث این امکان را به شما می ده که در همه ی مناطق خونه و در صورت وجود مانع بین شما و تلویزیون عینک به خوبی کار کند ولی مدل های دیگر اینفرارد هستند و در زاویه خاصی نسبت به سنسور جلوی تلویزیون پاسخ گو هستند. اگر ریویو های سی نت را خوانده باشید بهترین 3D را پلاسماهای سری 7 و 8 سامسونگ دارند بعد VT30 البته خیلی ها می گویند VT30 بهتر هست البته در Cnet خیلی دقیق اعلام کرده مثلا در فلان دقیقه از فیلم مشکل در 3D دیده شده. من که 3D پلاسما را ترجیح می دهم به LED.نقل قول:
یک سوال هم داشتم به صورت خوابیده هم می شود 3D دید( چرخش 90 درجه عینک)؟ (قبلا این ایراد را داشت که در پلاسما کمتر بود.)
من خریدم به قیمت 2760000 تومان. اگر از آنتنهای سر خود استفاده کنی اصلا تصویر خوبی نداری و حتما آنتن هوایی میخواهد. با آنتن هوایی که همین کیفیت پایین شبکه های صدا و سیما را واقعا عالی و لذت بخش پخش میکنه. اما با آنتن سرخود از کیفیت تصاویر نا امید میشی.نقل قول:
دوست عزیز با تشکر از اطلاعات خوبت درباره سوالی که کردی ال جی میگه در ال ای دیهای سه بعدی سامسونگ اگر سرت بچرخونی تصویر سه بعدی سیاه میشه که درست هم هست. اما دو تا نکته بسیار مهم اینجا وجود داره که باعث میشه این حرف ال جی در نهایت دروغ باشه و من از مسولین سامسونگ تعجب میکنم چرا عکس العملی نشان نمیدهند. جریان اینست که شما اولا فقط در صورتی که سرت را طوری بچرخونی که نسبت به بدنت زاویه نود درجه بگیره تصویر سه بعدی سیاه میشه وحتی اگر زاویه 80 درجه داشته باشی این اتفاق نمی افته. پس این حرف ال جی که میگه سرت رو بچرخون تا باورت بشه یک جورایی دروغ. باید بگه سرت رو کامل نود درجه بچرخون تا باورت بشه. نکته دوم که خیلی هم مهم هست اینه که خوب حالا هیچ آدم عاقلی توی خونه با سر 90 درجه چرخیده تلویزیون نگاه نمیکنه و به قول خود ال جی مگر فقط زمانی که روی زمین دراز میکشیم این اتفاق بیفتد که سرمان با زمین کاملا موازی شود و میگویند پس با ال ای دیهای سامسونگ نمیتوان دراز کشیده سه بعدی نگاه کرد. اما دروغ دومشان اینجاست که عینکهای پسیو ال جی به محض اینکه چشمان شما از صفحه تلویزیون پایینتر یا بالاتر برود اصلا دیگر سه بعدی نمی بینید چه برسد به اینکه سیاه ببینید. یعنی اینکه در ال جی زاویه دید عمودی تصاویر سه بعدی بسیار محدود است و فقط به اندازه عرض صفحه تلویزیون است. یعنی اگر شما حتی بنشینید و دراز هم نکشید باز هم سه بعدی نمی بینید. اما با عینکهای سامسونگ حتی اگر شما دراز بکشید و پایینتر از تلویزیونتان باشید باز هم به راحتی سه بعدی میبینید و یا اگر از تلویزیون بالاتر باشید باز هم برایتان مشکلی پیش نمی آید. حالا برای رفع شدن مشکل سیاه شدن تصویر سه بعدی هم کافیست که یک متکا زیر سرتان بگذارید تا سرتان از حالت موازی با سطح زمین در بیاید که البته اکثر ما خود به خود عادت به این کار داریم. به خاطر همین است که من فهمیدم در بین تمامی برندهای حاضر اصلا نمی شود به ال جی اعتماد کرد.:41: تمام عرایض بنده را خودتان می توانید عملا امتحان کنید.:20:نقل قول: