دوست عزیز شما که زدی چندتا هیرو داره Dota2؟همه هیروهای نسخه سابقو داره؟
Printable View
برو تو سايتش هر روز آپديتشو مي نويسه ميگه كدوم هيرو اضافه شد تازه با داستان توضيح داده چجوري هيرو ها اومدن :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
wow این که به کلی تغییر کرده که...بهتر بود اسمش رو یه چیز دیگه میزاشتن آخه خیلی از چیزی که ما میشناسیم دوره...
من شنیدم 2تا از بهترین تیم های دنیا با هم سره 1milion dollar بازی کردن اما خبرش پخش نشد که کدوم تیم برد...نمیدونم شایدم شایعه باشه
بله تیم NA'VI برنده شد از اکراین که عکس هاش هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.dota2.com/tournaments/international/
64 تانقل قول:
البته هر چند هفته هیرو جدید میاد
اینم بگم که اکثر تاکتیک ها و شرایط دوتا (مثل fog و ...) تا حدود زیادی تقلید شدن و سعی شده که تتو گیم پلی بازی خیلی تغییر ایجاد نشه
سلام....آقا کسی بتا کی نداره به ما بده؟؟؟؟ حتی حاضرم پول بدم پاش (معقول البته)
الو!
Dota 2 آزاد شده ! شما کجایید!
Beta key رو نمی گما....
دیروز دیدم یکی از دوستهام داره تو xfire بازی می کنی...رفتم مدرسه دیدم یکی از بچه ها داره دانلود می کنه!
الان میرم لینکشو می گیرم تست کنید حدود 1.5 گیگ هست...
حال ندارم دانلود کنم شما بگیرید واسه منم تعریف کنید! (البته می دونم که به League of legends نمی رسه:27:)
شاید هنوز بتا است...ولی کی نمی خواد من که فقط همین رو پیدا کردم...
این همش حرفه ! چون اصلا فعلا تا Open beta
5 ماه دیگه مونده فکذ کنم
برادر!نقل قول:
دوستم داره بازی می کنه!:31:
حرفه دیگه :31:
راستی چه خبرا؟! شما کجا اینجا کجا؟!
نبودی یه مدت زیااااااااااااااااااااد!
خود بازی الان 3 گیگه ! بعد حجم اون 1.5 گیگه اون همون ورژن یه که میشه رفت توی بازی هیرو هارو دید آنم نمیشه بازی کرد
به صورت رمسی اعلام شد که بازی Free 2 Play هستش و هیچ هزینه ای برای هیرو یا قابلیت نیازی نیست پرداخت بشه.
اطلاعات بیشتر درباره بازی در تاپیک زیر:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6971067
سلام دوستان
من Dota II رو دانلود کردم نمیدونم فول ورژنه یا نه اما هیچ گزینه ای رو نمیتونم تغییر بدم مثلا user نام که لول تا 22 زده
لازم به ذکره که بازی رو اکسترکت کردم بدون نصب اجرا شد :| (بعد اکسترکت شد 2.7 گیگ از میهن دانلود گرفتم)
1.این بازی آفلاین نمیشه بازی کرد تا دستم گرم بشه :D (همه چی توش غیر فعاله یعنی منظورم فعاله اما کار نمیکنه فقط اپشن میاد دکمه ها عمل نمیکنه؟)
2.آنلاین چه جوریه بتــــــــــا کــــی میخواد حتما ؟
3.اگه استم حتما باید برای آنلاین ثبت نام کنم نمیشه :| اصلا نمیتونم یوزر بسازم همش پیغام میده با چیز میز شکنم رفتم نشد:(
خواهشا بگید چجوری آنلاینو فعال کنم