یکی زحمت بکشه جواب این سوالو بده بریم پی زندگیمون!(بله/خیر)نقل قول:
اگه بخوام بعدها یک گرافیک خوب (300 400 تومنی) بگیرم، پاورم کم که نمیاره؟
یکی زحمت بکشه جواب این سوالو بده بریم پی زندگیمون!(بله/خیر)نقل قول:
اگه بخوام بعدها یک گرافیک خوب (300 400 تومنی) بگیرم، پاورم کم که نمیاره؟
اگه در آینده به اورکلاک و استفاده از کارت های قوی فکر می کنید بهتره پاو رو کمی قوی تر انتخاب کنید برای اطمینان :10:نقل قول:
بی زحمت یه نمونه معرفی می کنید؟نقل قول:
راستی این Apacer Giant II 8Gb 1600 CL9 2x4Gb که جناب jonerex معرفی کردن دو تا چهار گیگ است یا یه دونه 8 گیگ؟ چه اسم طولانی هم داره من موقع خرید به طرف چی بگم:دی
1 - می تونید پاور رو از همون برند AcBel وات بالاتر مثل 700 وات و یا 750 وات برداریدنقل قول:
و یا از برند های دیگه مثل COOLER MASTER - GREEN - Thermaltake و یا برند های دیگه انتخاب کنید
2 - بله این رمی که معرفی شده 2 ماژور 4 گیگ هستش با تایمینگ CL9 و باس 1600 . APPACER هم که برند این رم هست
مرسی مرسی
یک سئوال دیگه من تصمیم گرفتم مادربورد TP67XE بگریم. اما الان که لیست رم های قابل قبول این مادربورد رو دیدم، متوجه شدم که این رم رو پشتیبانی نمی کنه؟! چه کنم؟!
کد:http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=527
نبودن این مدل از رم ها تو لیست رمهای قابل پشتیبانی این مادربرد به این معنی نیست که این مدل از رم روی این برد کار نکنه و بیشتر به این معنی هستش که تست نشده. اصولا روی حالت dual channel کار می کنه اما باید ببینید روی هر 4 اسلات هم کار میکنه یا نهنقل قول:
اما اگه روی این قضیه حساس هستید می تونید رم های تایید شده از لیتس مادربرد رو از برند های دیگه مثل Gskill و یا َََ A-data و یا Patriot , ...خرید کنید که برند های تایید شده ای هستند :10:
ممنون happyfeat جان. حالا شما بین اون رم ها کدوم را ترجیح میدید که 1600 باشه cl9 باشه و برای اورکلاک مناسب باشه؟:8:
برند هایی که گفتم از برند های مطرح هستند و G skill و corsair و patriot و a data و ... همه رم های خوبی هستند برای اورکلاکنقل قول:
اما شما که پردازنده سری k می خواهید خرید رم برای اور زیاد تاثیر نداره چون پردازنده ظریب باز برای اورکلاک داره و به مشکل نمی خورید :46:
پاور Power Redmax FSP700-80GLN می تونه برای این سیستم مناسب باشه؟ نسبت به بقیه 700وات ها ارزون تره!
فردا میرم برای خرید. کجای تهران رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟! آریاشهر، بازاررضا، پایتخت ...
ممنون
این سیستم رو به نوعی میشه سازگار با درخواست شما دانست
mother board asus-p5qd turbo 163000
cpu intel 2.9 c2d(e8400)152000
ram king max 2*2GB DDR3 44000
vga XFX-ATI RADEON HD 6670 122000
HDD SEAGATE-SATA2-1TB 73000
POWER GREEN-GP635B-US 127000
CASE GREEN 48000
DRIVE LG 24X 29000
این سیستم بدون مانیتور و صفحه کلید و ماوس و مودم میباشد که البته خودتون بر اساس سلیقه شخصی تان میتوانید انتخاب کنید این کیس حدود758000تومن در میاد .قیمت هارد ممکن است بیشتر از این برای شما در بیاید .