خدا لعنتشون کنه با این ماشینای از رده خارجشون که به قیمت خدا تومن میدن به مردممون
اونوقت جاهای دیگه نصف قیمت یا کمتر میدن دست مردم.....عجب اشغالایی هستن اینا.....:41:
خدا لعنتشون کنه با این ماشینای از رده خارجشون که به قیمت خدا تومن میدن به مردممون
اونوقت جاهای دیگه نصف قیمت یا کمتر میدن دست مردم.....عجب اشغالایی هستن اینا.....:41:
ادم اینا رو میبینه واقعا ناراحت میشه...
اینا برای ما انداره عراقیا و غریبه ها هم ارزش قایل نیستند.
خدا ازشون نگذره.
مشکل اینه که مردم این ماشینا رو با هر قیمتی حاضرن بخرن ، اگه قیمت پراید 16 تومن هم بشه همه هجوم میبرن میخرن
احتمالا اونا رو هم برا سفارت خودشون خواستننقل قول:
واقعا ادم میخواد سرشو از این همه بدبختی و فلاکت بکوبه به دیوار
بی ....................... اشغال
عزیزم پراید برای سایپا 2 تومن درمیاد و سمند برای ایرانخودرو حدود 5 تومننقل قول:
واقعا به حال این مملکت باید گریه کرد
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
راسمیگینقل قول:
این مردم بیچاره مگه چاره ی دیگه ای هم دارند
ایرانم چی به سرت اوردند...
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
خدا رو قسم می خورم پسر خالم تو امریکا جنسیس کوپه خریده 28 هزار دلار برابر با تقریبا 28 میلیون تومن
اینجا با 28 تومن مگان هم دستت نمی دن اونم که 4 تا ایربگش رو برداشتند نامردا
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
خدارو شکر پراید به المان نفرستادند
واقعا نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
دمت گرم مشکل همینه اگه وقتی مردم با افزایش قیمت ماشین نخرن فکر نکنم ماشین بالا بره والبته یه نکته هم است که ما اینقدر برای خریدن یک ماشین تلاش میکنیم که دیگه قیمت رو میگیم بیخیال اگه این ماشینم نباشه باید چیکار کنم خدارو شکر:31::31:نقل قول:
ز که نالیم از ماست که بر ماست
دست رو دلم نذار که خونه
و يكي از اون بالا ميگه:
آورين آورين ...:5:
من نمیدونم اینا چه جور آدمایی هستند .اینا وجدانشون راضی میشه که با این قیمت ما شین بدن به این عراقیها که 8 سال جوونای مارو پر پر کردن .آیا رئیس این شرکتا میتونن شب سر به بالش بذارن!!!!!!!.
این همون مملکت عراقه که هنوز که هنوزه اون بدهیه 10 میلیون دلاری رو بابت جنگ, به ایران ومردم ایران پرداخت نکرده.
ای وای از این سیاست....................