اوکی دستت درد نکنه
Printable View
اوکی دستت درد نکنه
راستی در مورد سوال دیگم این مادربوردی که شما پیشنهاد دادید تا چه باسی از رم رو ساپورت میکنه باس 2000 رو ساپورت میکنه و سی پی یو هم گمونم تا i7 هم ساپورت کنه و یه چیزه دیگه من پاورم green gp380a هست آیا من به پاورم نیاز دارم اگر نیازه یه پاور مناسب همون سیستمی که پیشنهاد دادید پاور سعی بشه خیلی قیمتش بالا نباشه
باس تا 2133 ساپورت میکنه
از i7 هم پشتیبانی میکنه
پاور بستگی به قطعات دیگه از جمله کارت گرافیکتون داره...کد:ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1205&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=103&LanID=0#fragment-Overview
کارت گرافیکتون چی هست؟
کارت 'گرافیک
nvidia 8500 gt
از کارت دی وی بی هم استفاده میکنم
کافیه...نقل قول:
کارت 'گرافیک
nvidia 8500 gt
از کارت دی وی بی هم استفاده میکنم
...
دوسته عزیز با توجه به توصیه شما من سیستمی که شما پیشنهاد دادید رو تهیه کردم الا رم که مدل پیشنهادی شما رو نداشتن و به جاش رم corseir 4گیگ که 2 تا 2گیگ هست با باس 1600
فقط یه چیزی توی my computer کلیک راست میکنی زده 2.99 گیگ رم
اگه ویندزتون 32 بیت هست این ویندوز نمیتونه بیشتر از 3 گیگ رم رو استفاده کنه...نقل قول:
فقط یه چیزی توی my computer کلیک راست میکنی زده 2.99 گیگ رم
دوسته عزیز من میخوام از خروجی اپتیکال در روی این مین بهره ببرم ولی توی پنله پشت هیچ جای خروجی اپتیکالی وجود نداره به اپتیکال گویا میگن spdif که توی خوده دفترچش هم یه قسمتی رو نشون داده که به این اختصاص داده که حالت سوکتی داره یعنی میشه یه چیزی بهش زد که تبدیل اپتیکال داشته باشه اینم یه عکس که توش spdif رو مشخص کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا 64 بیتی استفاده نمی کنید؟ (مخصوصا ویندوز 7)نقل قول:
ویندزوم ایکس پی 32 بیت هست یعنی 1 گیگش بلا استفاده میمونه اینم یه عکس از قسمت سی پی یوم راستی همون پاور رو روش گذاشتم
خواهش می کنمنقل قول:
شرمنده خیلی اذیتت کردم این آخرین سوالم ممنون میمش محبت کنی کمکم کنی
تا اونجایی که من میدونم این مادربرد خروجی اپتیکال نداره:نقل قول:
دوسته عزیز من میخوام از خروجی اپتیکال در روی این مین بهره ببرم ولی توی پنله پشت هیچ جای خروجی اپتیکالی وجود نداره به اپتیکال گویا میگن spdif که توی خوده دفترچش هم یه قسمتی رو نشون داده که به این اختصاص داده که حالت سوکتی داره یعنی میشه یه چیزی بهش زد که تبدیل اپتیکال داشته باشه اینم یه عکس که توش spdif رو مشخص کرده
اگه به وسیله تبدیل و... هم امکانپذیر باشه،بنده اطلاعات خاصی راجعبش ندارم.
اگر بخوام سون بریزم شما 64 بیتی پیشنهاد میدید آخه کارهایی که من میکنم کمی شاید سنگین باشه چون سیستم اصلن خاموش نمیشه و هر روز باید دانلود ماهواره ای کنه و ویندوز مجازی هم روش روشن باشه و استفاده از فتوشاپ