بنام خدا.
سلام خدمت همه عزیزان...:11:
نقل قول:
من که خوبه تمام برنامه نویسان دنیا هم نمیتونند ثابت کنند فلان برنامه یا زبان از همه بهتره اما یکسری از زبان های برنامه نویسی دارای خصوصیاتی انحصاری هستند که اکثر افراد از اونها استفاده می کنند
آره زبانی سرتر از بقیه نیست.
دوستان هیچ زبانی ایراد نداره و مشکلی نداره.اینجا ما برتری زبان ها رو مشخص نمیکنیم.
ما بررسی کردیم اقا جوونای ما که دارن توی مدارس ویزوال بیسیک 6 میخونن به جایی نمیرسن و میشن یه دکتر بیکار.
کاری ندارم.
عقل و منتق چی میگه؟
عقل میگه سی پلاس پلاس؟
منطق میگه اون زبانی که باعث میشه برنامه به بهترین نحو دست کاربران برسه هم از نظر الگوریتمی و هم از نظر زیبایی و ساختار:10:.
من دنیای برنامه نویسی 2011 رو براتون گفتم.
این زبان هایی که معرفی کردم در حال حاضر ت تو بورس هست...
شما نرم افزار حساب داری هلو رو ببینید.
همین نرم افزار رو با WPF با 150% زیبایی و کارایی بهتر در عرض 1 ماه به تنهایی(یک برنامه نویس) میشه نوشت:31:.
عجیبه نه؟
نقل قول:
من خودم زبان سی شارپ رو خیلی دوست دارم ولی به خاطر محدود بودن توی دات نت و عدم توانایی برای دسترسی مستقیم به سخت افزار ترجیح میدم که زبانهای سی و سی پلاس پلاس رو هم در کنارش دنبال کنم.
حقیقتش من هرچی نوشتم هیچ محدودیتی در دات نت ندیدم.
شما براحتی میتونید حتی یه آنتی ویروس طراحی کنید.
مایکروسافت برنامه نویسی رو محدود نکرده این فکر ماست که محدوده و با جستجوی در گوگل چون به جایی نمیرسیم و یا از کسی میشنویم که دات نت محدوده پس دنبالشم نمیریم.
من به شخصه با دات نت هوک هم کردم آنتی ویروس هم نوشتم.گفتم که بدونید میشه:46:.
حالا کاری نداریم که در ویندوز 8 همه زبان ها یکپارچه شدن و مهم اینه که در برنامه نویسی Metro Style همون زبان xaml که خیلی از دوستان باهاش آشنایی ندارن هست.
نقل قول:
به نظر من توی ویندوز 9 به بعد میشه اظهار نظرهای بهتری کرد.چون با ورود HTML 5 به طور مثال برنامه نویسی با سیلورلایت کمی سوال برانگیز شده
شما قبول دارید که سیلورلایت سرعتس بسیار بالایی نسبت به html 5 داره؟
قبول دارید که برنامه نویسی سیلورلایست بسیار شیرین تر از html 5 و کد نویسی درهم و مسخره جاوا اسکریپت هست؟
خیلی توضیحات زیاده اشالله بعداً بهش میپردازیم چون وقت هم زیاد نیست که بخواهیم همه زبان هارو بررسی کنیم.
نقل قول:
میخوام بگم توی این شرایط پیش بینی اینده واقعا سخته.خدا رو چی دیدین شاید همین زبانهای منسوخ شده ی قدیمی به فرض مثل دلفی یا پاسکال یک دفعه توجه یه شرکت بزرگ رو به خودشون جلب کردن و سرمایه گزاری وسیعی روی اونها انجام شد و ...
تایید میشه.
ولی نباید منتظر نشست....الان چه زبانی مد نظر هست؟پس همون رو دنبال میکنیم.
نقل قول:
به نظر من افراد مسلط به زبانهای سی یا سی پلاس پلاس از نظر آرامش و اطمینان به کار فکر کنم شرایط بهتری داشته باشن.چون توی هر جایی که بخوان میتونن دست بزارن.
نه اینطور هم نیست اونا خیلی بهشون سخت میگذره برنامه نویسی پیچیده:31:(یکیش خودم بودم).
نقل قول:
تمام عشق ما تو اون زمان این بود که با یه زبان ویژوال کار کنیم که زمانی که ترم سوم یا چهارم(الان رو نمیدونم ولی اون زمان تو هر سال ما دو تا ترم داشتیم و اکثر کتاب ها رو تو یه ترم باید تموم میکردیم)ویژوال بیسیک 6 رو داشتیم که انگار دنیا رو بهمون داده بودند
ای خدا حرف دل منو زدی....
یه خاطره بگم.
یه بار توی سوم دبیرستان بودیم که من شدیداً به برنامه نویسی علاقه داشتم....یعنی شب میشستم تا 7 صبح برنامه مینوشتم اینقدر علاقه داشتم.
من قبل برنامه نویسی 3d کار میکردم یادمه یه بار تمامی منوهای 3d Max رو به سه زبان فارسی و انگلیسی و ژاپنی(یکم بلد بودم میخوندم) نوشتم بعد اجرا کردم دیدم اا چرا کار نمیکنه قافل از این بودم که باید کد هم بنویسم:31:.
خلاصه معلم ما اون زمان به ما گفت بچه ها برین سی شارپ یاد بگیرید(خدا خیرش بده)حالا ما هم رو بیسیک تعصب داشتم آقا مگه میشه اصلاً حرفشم نزن زبانی قدرتمندتر از ویژوال بییک 6 نیست.حالا ما قافل از اینکه سرویس پک 6 هم اومده بوده:31:.
نقل قول:
یعنی کسی که میخواد سیستمی کار کنه با کسی که مثلا میخواد موبایل کار کنه یا کسی که میخواد وب کار کنه خب مشخصه که کاملا متفاوته
خوب بنده هم همین موضوع رو مطرح کردم بحث یکپارچگی زبان هاست یعنی شما با یادگرفتن یکی از زبان هایی که معرفی کردم هم میتونید برای وب و هم ویندوز و هم برای گوشی برنامه نویسی کنید.
نقل قول:
شرمنده اگه سرتون رو درد اوردم ولی این نظرات من در حوزه سیستم عامل موبایله و اگه از دوستان کسی نظری بر خلاف نظرات من داره خوشحال میشم نظراتشون رو ببینم
خیلی ممنونم که بر اطلاعات ما افزایش دادید:11:.