سلام به همگی من میخوام یه پرینتر واسه مصارف خانگی بخرم هم خودم واسه پایان نامه اممیخوام هم همسرم خواستم بدونم hp1102 چطوره؟اگه یه مدت ازش استفاده نکنیم کارتریجش مشکلی واسش پیدا نمیشه؟تواین حدود قیمت ومصارف خانگی این مدل بهتره یا samsung ml-25 ؟
Printable View
سلام به همگی من میخوام یه پرینتر واسه مصارف خانگی بخرم هم خودم واسه پایان نامه اممیخوام هم همسرم خواستم بدونم hp1102 چطوره؟اگه یه مدت ازش استفاده نکنیم کارتریجش مشکلی واسش پیدا نمیشه؟تواین حدود قیمت ومصارف خانگی این مدل بهتره یا samsung ml-25 ؟
دوست عزیز اجازه بدید مشاوره ی ما به صورت متمرکز انجام بگیره شما یه تاپیک جداگانه درخواست بدید
مطلب جدید بنده انتهای صفحه ی قبلی هست یه وقت جا نندازید
طرح کارتریج غیر اورجینال میباشد.نقل قول:
طرح بخرم؟ طرح چیه؟
مشکی 4 تومن.نقل قول:
شما جوهر افشان معرفی کردید برای جوهر افشان هزینه چقدره؟
رنگی 4 تومن.
مجموع 8 تومن.
در خصوص رنگی من مناسبتون لیزری رنگی نمیبینم.نقل قول:
1) فرق لیزری با جوهر افشان در چیه؟ کدومش بهتره در کل؟
هدوشون خوبن اما تو کاربرد خودشون.
که نیاز شما جوهرافشان میباشد.
لیزری رنگی پودری است به صورت استاتیک.نقل قول:
) هر دو جوهر دارن دیگه خب؟
جوهرافشان جوهری میباشد.
رمانی که کارتریج خراب بشه.نقل قول:
عویض کارتریج کی انجام میشه؟
عزیزم جوهرافشان پوشش پایین رو نهایت 250 برگ.نقل قول:
میتونم بعد از هر بار شارژ که برام 8 تمن آب میخوره ، 3000 برگ استفاده کنم
و پرینت متنی رو از کارتریج مشکی تا 300 400 برگ پرینت میکنه.
سوالات عجیب میپرسی.نقل قول:
ماکزیمم فاصله ی بین دو پرینت چقدر باید باشه؟ یعنی اینکه اولین بار یه عکس پرینت کردم که میشه اولین استفاده بعد از شارژ .و بعد حداکثر تا بعد از چه مدت باید روشنش کنم یا پرینت بگیرم؟
عزیز استفاده مکینی هروقت شارژ تموم کرد میای شارژ میکنی.
مثل شارژ ایرانسل.
خوب ما تو پریترهای جوهرافشان hp برای پرینت چن حالت کیفیت مشخص میکنیم.نقل قول:
امان از بیسوادی. این قسمت یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
draft
normal
bes
maximum dpi
که درفت برای کارهای سر سری و معمولی است.
نرمال برای چاپ های معمولی و متوسط
best هم برای کارهای عکس کلاسه میباشد.
اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخنقل قول:
بلخره 3 کاره شد فکس و پرینت و اسکنر؟ یا پرینت و کپی و اسکنر؟
ببین 4 کاره میشه این دستگاه جوهرافشان.
پرینت.اسکن.کپی.فکس
زیاد حساس نباش.نقل قول:
از همون پایین میگیره و میره توش لا میخوره و به همون حالت میاد بیرون.:5:نقل قول:
راستی این که بالا اسکنره کاغذ از کجا میره داخلش که از پایین بده بیرون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا سوال جدید:
1.نظرتون در مورد پرینتر سیاسفید Canon - LBP3010B چیه؟
2.hp 126 چیه ؟ از یکی از رفقا شنیدم
3.پرینتر 3 کاره اگه یکی از قسمتهاش (مثلا اسکنرش) خراب بشه تکلیف چیه؟ آیا قضیه بدتر از خراب شدن یک اسکنر مجزا هستش؟یعنی دردسرش بیشتره؟
ممنون
تا 120 تومان چی پیشنهاد می کنید که کم مصرف هم باشه ؟!!!
بيشتر توضيح بده!!!نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز
من دنبال یک پرينتر میگردم واسه کارگاه ساختمانی
واسه چاب چک .صورت وضیعت . نامه های اداری.
یک دستگاه لازم دارم که هزینه نگهداریش کم باشه . و تعداد صفحات زیادی پرینت کنه.
بتونه با کیفیت چک چاب کنه . محکم باشه تا 6 -7 سال کار کنه. جم جور باشه . هزینش هم مهم نیست فقط با کیفیت باشه و جوهرش بدون دردسر در دسترس باشه .با ویندوز 7 64بیت سازگار باشه
دوستان این مدل canon خوب هستش : SELPHY CP800
سلام بر دوستان عزیز
من دنبال یک پرينتر میگردم واسه کارگاه ساختمانی
واسه چاب چک .صورت وضیعت . نامه های اداری.
یک دستگاه لازم دارم که هزینه نگهداریش کم باشه . و تعداد صفحات زیادی پرینت کنه.
بتونه با کیفیت چک چاب کنه . محکم باشه تا 6 -7 سال کار کنه. جم جور باشه . هزینش هم مهم نیست فقط با کیفیت باشه و جوهرش بدون دردسر در دسترس باشه .با ویندوز 7 64بیت سازگار باشه
اگه منظورتون اینه که با خراب شدن اسکنر پرینت از کار بیفته نه اینطوری نیست (البته امکانش هست مشکل طوری باشه که جفتشون از کار بیفتن!) حتی اگه مشکل اسکنر نرم افزاری باشه (داخل ویندوز) باز با پرینتر سه کارتون میتونید کپی کنیدنقل قول:
3.پرینتر 3 کاره اگه یکی از قسمتهاش (مثلا اسکنرش) خراب بشه تکلیف چیه؟ آیا قضیه بدتر از خراب شدن یک اسکنر مجزا هستش؟یعنی دردسرش بیشتره؟
کلا اینا زیاد ربطی به هم ندارن مثلا هد پرینتر بسوزه اسکنر کار میکنه!
اگرَم واسه تعمیر میگید که طبیعتا فکر کنم چون سیستم نسبت به یک سیستم مجزا پیچیده تره شاید تعمیرش مشکل تر باشه!