منم دو روزه نت بوک Asus 1215b خریدم ولی از موقعی که بعد از شارژ اولیه به طور جدی استفاده ازش رو شروع کردم موقع کارکردن هارد صدای جیر جیر میده البته زیاد بلند نبست ولی به هر حال شنیده میشه. نمی دونم این صدا عادیه یا نه.
Printable View
منم دو روزه نت بوک Asus 1215b خریدم ولی از موقعی که بعد از شارژ اولیه به طور جدی استفاده ازش رو شروع کردم موقع کارکردن هارد صدای جیر جیر میده البته زیاد بلند نبست ولی به هر حال شنیده میشه. نمی دونم این صدا عادیه یا نه.
طبیعیه خیالت راحتنقل قول:
سلام ماله من هم یه صدایی میده، تازه خریدم hp probook 4540sA هست
هر وقت storage چراغاش flash میکنه اینم صدا میده
رو مخه
فک کنم غیر طبیعیه 750gb
بعضی موقعا صدا میده بعضی موقعا نه، خفیفه_ بد صداییه مثله صداییه که نمیتونم وصف کنم:n13:
آقا واسه منم اینجوریه...خیلی خفیف...مث اینکه همه جاییه...acer v3
این نرم افزاری که بالا اعلام شد، quietHdd ، کسی امتحان کرد؟؟ جواب میده؟
من dell 5110 دارم؛ فکر کنم طبیعیه ؛ دو ساله دارم کار میکنم مشکلی نداشته
سلام من هم lenovo دارم اینجریه بنظرتون بفرستم گارانتی یا نه ؟؟؟
سلام عزیزان، من quietHDD رو تست کردم کار نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سایت Hp هم دنبال این مسئله بودم که یه نفر نوشته بود باید Hard Reset بشه یعنی تمام منابع قطع بشه و دکمه ی پاور به مدت 15 ثانیه بگیری تا هاردور ریست کلی بشه که ریسک داره و بعد باید سیستم ریکاوری بشه(واسه صدای مثله depress دکمه ی موس)
از نرم افزارهای زیادی استفاده کردم مثله hard drive inspector notebook و disk monitor
که همگی اطلاعات کاملی میدن در باره ی هارد+تست و همه چی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتن سالمه
ولی من امروز میفرستم واسه گارانتی ببینم چشه...
بابا منم اوایل حساس بودم میخواستم بدم گارانتی ولی الان دیگه عادی شده...خیلی کمهذ صداش اینجا هم دیدیم واسه همه همینه