6050 رو بخر .نقل قول:
حالا چی خریدی ؟
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
رفیق راستشو بخوایی من دیروز رفتم بازار ولی متاسفانه این مدلو پیدا نکردم . منظورم مدل U36 J هست . :10:نقل قول:
6050 رو بخر .نقل قول:
حالا چی خریدی ؟
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
رفیق راستشو بخوایی من دیروز رفتم بازار ولی متاسفانه این مدلو پیدا نکردم . منظورم مدل U36 J هست . :10:نقل قول:
سلام
دوستان من یه k53 با کانفینگ زیر دیدم با قیمت 1260 چطوره؟؟
core i7 2630qm 2.0/6M
RAM 8G D3
HDD 750GB
LED 15.6
VGA GF 540 2GB
OS DOS
CAM/WIFI/BT/HDMI
خوبه یا یه N53SN بخرم؟؟
زیاد تفاوتی دارن؟؟
مدل خوبیه .نقل قول:
قیمتش هم همینه ، البته بازم فکر میکنم ارزونتر بتونی تو بازار پیدا کنی .
این الان 1260 قیمتشه ولی N53 SN حدود 1500 هست . شما اگه بخوایی N53 SN رو بخری بهتره N55 SF رو بخری و اگر میخوایی K53 SV رو بخری بهتره N53 SV رو بخری . البته اگه با صفحه کلیدش مشکل نداری .نقل قول:
خوبه یا یه N53SN بخرم؟؟
زیاد تفاوتی دارن؟؟
تفاوت زیادی دارن ، مهمترینشون اینه که سری N مولتی مدیا هست .
n53 sf گرافیکش از k53 sv پایینتره و همچنین ram اما usb 3 داره و blu ray تفاوتشون فقط همین دوتاست یا چیزای دیگم هست؟؟نقل قول:
یه سوال این کیبورد n53 sv چطوریه که همه باهاش مشکل دارن؟؟
چه مشکلی داره کیبوردش؟؟؟
مولتی مدیا هم یعنی چی؟؟
فکر نمیکنم مدلN53 SF داشته باشیم !!!!نقل قول:
n53 sf گرافیکش از k53 sv پایینتره و همچنین ram اما usb 3 داره و blu ray تفاوتشون فقط همین دوتاست یا چیزای دیگم هست؟؟
کلید های نزدیک به هم داره که برای تایپ کردن ممکنه به مشکل بربخوری و هم چنین کیبوردش انعطاف پذیره (یعنی کلید های نرمی داره )نقل قول:
یه سوال این کیبورد n53 sv چطوریه که همه باهاش مشکل دارن؟؟
البته این رو هم بگم که خیلی از بچه ها خریدن و گفتن بعد دو هفته بهش عادت کردن ..
.نقل قول:
.
.
میتونی ارزونتر پیدا کنی......سری K کیبورد خوبی داره عیبش اینه که USB 3.0 نداره.....گرافیک N53SN بالاتره.....یکم کیبوردش فاصله بین کلیدهاش کمه و شیب داره و واسه تایپ یا بازی مناسب نیست اما کیبورد سری K خوبه
از دوستان تهرانی یه خواهش دارم قیمت ایم مدل را برام بچرسند چند جا زنگ زدم و همچنین ایمیلنقل قول:
ولی جواب درست حسابی نمیدن
سلام دوستان .من ديروز رفتم مدل 6050 اچ پي رو به فرمايش حاجي مصطفي بگيرم اما هيچ جا نداشت. گفتن قيمت هم ندارن و بايد سفارش بديم. به نظر شما با چه گارانتي بگيرم و كسي قيمت دقيق اين روزاشو ميدونه؟ راستي ايسر چند مدل نشونمون دادن كه فوق العاده شيك بودن و كيبورداي نازي داشتن داشتيم دو دل ميشديم و محسور ظاهر ايسر.... به نظر شما ارزش داره زيبايي رو فداي بقيه موارد كنيم؟ گفتم بدنشون هم ضعيفه ميگفت اصلا اينطور نيست...
بله منظورم n53 sv بودنقل قول:
بعد کلی گشت و گذار من به این نتیجه رسیدم که تو رنج 1200 مدل ASUS N53 SV بگیرم
ایا انتخاب بهتری هست یا همین بهترین انتخابه؟؟؟
سلامنقل قول:
من چند روز پیش بازار بودم و این مدل رو مغازه های زیادی داشتن ولی با قیمت های مختلف و بالایی میدادن .
قیمت الان گارانتی فالنیک
(ایران hP ، که معتبر هم هست ) با قیمت 1056 هست . یه 10 تومنی دوباره گرون کرده .
الان قیمتشو برات پ . خ میکنم .
برو سایتش و آدرس نمایندگیهاشو بردار و از همون جا بخر .
این مدل هایی که داری میگی 5755 و یا 4755 هست که کیبوردشون شبیه سونی هست و بدنه زیباتری داره . به نظر میاد یه مقداری بدنشون قوی تر از سری های قبل شده (یعنی مدل های 5742 و 5750 و . . . )نقل قول:
راستي ايسر چند مدل نشونمون دادن كه فوق العاده شيك بودن و كيبورداي نازي داشتن داشتيم دو دل ميشديم و محسور ظاهر ايسر.... به نظر شما ارزش داره زيبايي رو فداي بقيه موارد كنيم؟ گفتم بدنشون هم ضعيفه ميگفت اصلا اينطور نيست...
اتفاقا مدل های خوبی هستن و کانفیگ های بالایی دارن .
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
مدل خوبیه .نقل قول:
اگر بتونی مدل 6070 رو پیدا کنی . بهتره وگرنه همون N53 SV رو بخر .
سعی کن بدون بلوری بخری ، چون فعلا ضعیفن .