قیمتش 820 تومنه و گارانتی شرکت جم به مدت یکسال
Printable View
قیمتش 820 تومنه و گارانتی شرکت جم به مدت یکسال
منم تعجب می کنم که چطور دوستان توی آپارتمان از این سیستم استفاده می کنننقل قول:
برای خوده منم دو شب پیش یه همچین اتفاقی افتاد و اتاق کناریمون که مهمون بود یه لحظه فکر کردن که زلزله اومده و همه ریختن تو اتاق من ببینن صدا واسه چی بود!:دی
ولی متاسفانه من هنوز سر درد رو دارم
نام این برای نا اشناست کجایینقل قول:
اینهایی که تو بازار اصل یا ساخت چین
میگنه دیگه از این مدل تولید نمیشه درسته
Made in china است. برای آمریکا و اروپا هم Chinaیی بودن. مطمئن باشید کیفیتش خیلی بالاست. شرکت دنون دستگاه بی کیفیت نمیسازه.نقل قول:
این مدل1311 تولید 2010 است. اگه نخرید مدل 2011 یعنی 1312 به زودی میاد و دیگه کیفیت 1311 رو نداره.
اسپیکرهای دو طرفه رو یک طرفه کرده و کوچکترند و اون ابهت 1311 رو ندارن. جنس اسپیکرهاش هم به نظر چوبی نیست و پلاستیکی اند.
خلاصه قبل از اینکه مدل 1311 تو بازار تمام بشه بخرید.
دوستان متاسفانه این سینما بدرد اتاق من نمی خوره
این دو سه روزه من خیلی عذاب کشیدم و سردرد رو تحمل کردم که شاید بتونم کاری بکنم ولی مثله اینکه شدنی نیست
من فضای چینش درست این سیستم رو ندارم و فقط دارم با این کار به خودم ضرر می زنم
از اولشم نباید این قدر سریع عمل می کردم
بهر حال من این سینما رو که 4 روز هست خریدم الان زیر قیمت می فروشم
اگه کسی می خواد بگه توی PM جزییات رو بهش می دم
سلام. من امكان داره سيستمت رو بخوام. فقط چندتا سوال داشتم. اول اينكه فكر كنم شما ساكن تهران نيستي. اگر درسته چطور مي خواهي كه اين رو به دستم برسوني؟ دوم اين كه اتاقي كه توي اون سيستم رو استفاده مي كردي چند متري بوده؟ چون جاي من هم خيلي بزرگ نيست و ميخوام مقايسه كنم. سوم اينكه اين سيستم رو از كجا خريدي. چون مي خوام برم يكبار از نزديك ببينمش و ببينم آيا واقعن ازش خوشم مياد و به دردم ميخوره يا نه. و از همه مهمتر اينكه چند خريدي؟ آيا دي وي دي پلير هم روش هست يا نه؟ و اينكه چند مي فروشي؟نقل قول:
من نتونستم پيغام خصوصي بدم، چون تازه عضو سايت شدم. اگر مايل بودي پيام خصوصي بده، اگر هم خواستي تماس بگيري، بگو تا شماره موبايلم رو بدم.
منتظرم
دوستان بهترین راه برای دیدن MKV های دالبی با این سیستم چی هست?PC یا اینکه از طریق USB های تی وی هم میشه اینکار رو انجام داد؟
سلامنقل قول:
من خودم PC رو ترجیح میدم اگه امکانش باشه که به تلویزون و سیستم صوتی وصل بشه... درمورد اون پورتهای USB تلویزیون ها هم اگه این اواخر گرفته باشید این سری جدیدا بیشتر فرمت ها رو ساپورت میکنن. ولی راه دیگه که شاید بهتر از بقیه باشه همین دستگاه های پخش HD از روی هارد هستش، مثل این سری WDTV . قیمت مناسبی هم دارن فرمت های با bitrate بالا رو پخش میکنن صدا هم چندکاناله میدن بیرون راحت.
فقط در مرود اون صدای ساب، میشه خب خیلی کمش کرد که رو اعصاب نباشه. برای من هم اولش رو اعصاب بود ولی کمش کردم. فکر نکنم مسئله مهمی باشه که آدم بخواد فقط واسه همین مورد کل سیستم رو بده بره...
تی وی من 6900 سامسونگ هستنقل قول:
حالا تست نکردم . اگه بشه که خیلی خوبه و الکی لازم نیست یه سیستم رو واسه دیدن یه فیلم روشن کرد
در مورد ساب هم درست می گی. الان دیگه درست شده و کمتر دچار اون مشکل می شم
شب اول متاسفانه به دلیل سهل انگاری ساب رو زیر تی وی توی میز گذاشته بودم و نزدیک سیستم هم نشسته بودم که توی مرکز صدا مثلا قرار بگیرم
فکر می کنم اون شب خیلی تاثیر بدی روی سیستم شنواییم گذاشته که خدا رو شکر کم کم دارم حس می کنم که داره از بین میره