دوستان من دارم لینک اعلام شده توسط شما رو دانلود می کنم اگر OK شد حتما خبر می دهم
Printable View
دوستان من دارم لینک اعلام شده توسط شما رو دانلود می کنم اگر OK شد حتما خبر می دهم
دوستان من دانلود کردم درست شد:8:
دوستان این لینکی که گذاشتید خرابه
اغا مرسی بی نهایت منم دانلود کردم درست شد.لینک خراب نیست بلکه مسدوده باید با وی پی ان دانلود کنین
این درایور رو دانلود کنه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6540905&postcount=8
سلام دوستان من 2 هفته که Xps l502 رو خریدم اما با اجرای بازی هاش مشکل دارم یکی اینکه در حین انجام بازی بعد از چند دقیقه بازی صحنه اهسته و کند میشه و صداش عوض میشه حتی درایور285.32 nvidia geforce رو دانلود کردم واما بازم درست نشد و مجبور میشم از بازی بیام بیرونیکی دیگشم اینکه بعضی وقتا به محض اینکه بازی بالا میاد سیستم خود بخود خاموش میشه......
خواهشا اگه میشه کمکم کنین
این لبتاپ 2 تا کارت گرافیک داره ... یکیش 64 و دیگری 2 گیگ ... واسه اجرای بازیها راهنمای صفحه قبل همین تاپیک رو بخونید ... در مورد خاموش شدنش نمیدونم مشکل از چیه !!!
بچه ها به دادم برسین بابا یکو ششصد دادم این اپ تاپو خریدم که دیگه هیچ مشکلی نداشته باشم......ظاهرا هر چی سنگه مال پای لنگه...اخه چقد بد شانسم من.....همه این کارایی که گفتینو انجام دادم اما بازم همون اشه و همون کاسه پس از یک دقیقه بازی صحنه های بازی اسلوموشن میشه گرافیک nvidia 285.32 رو هم دانلود و نصب کردن بین کارت گرافیکا سوییچ کردم اما بازم نشد
با سلام...
کسایی که فیلتر شکن ندارن چی کنن؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
کسایی که فیلتر شکن ندارن چی کنن؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
سلام....
منی که فیلتر شکن ندارم چی کنم؟؟؟
لطف کن یه راهنمایی بکن
اپدیت درایور رو از سایت Dell هم میتونین دانلود کنین.که فیلتر هم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش video