اين كليپ رو نگاه كنيدنقل قول:
اما تا اونجايي كه من ديدم هارد اكسترنال چيزي نيست بجز هارد اينترنال + يه تبديل sata به usb كه با جدا كردن اون تبديل مي شه اون رو به هارد داخلي تبديل كرد.
کد:www.youtube.com/watch?v=-_2oMyoTBno
Printable View
اين كليپ رو نگاه كنيدنقل قول:
اما تا اونجايي كه من ديدم هارد اكسترنال چيزي نيست بجز هارد اينترنال + يه تبديل sata به usb كه با جدا كردن اون تبديل مي شه اون رو به هارد داخلي تبديل كرد.
کد:www.youtube.com/watch?v=-_2oMyoTBno
عجبا. پس چیزی که به ما قالب کردن ققط یه هارد اینترناله که یه تبدیل یو اس بی و قاب خوشکل روش انداختن.:27:نقل قول:
مشکل اینجاست که ما هارد اکسترنال رو بخاطر قابلیت حمل و نقل و نصب آسونش خریدیم. وگرنه میرفتیم یه دونه اینترنال میخریدیم. چیزی که من فکر میکنم اینه که آیا اون کابلای تبدیل یو اس بی به ساتا میتونن کار این برد تبدیل ساتا به یو اس بی رو برعکس انجام بدن و بشه از هارد اکسترنال با قابلیت ساتا هم استفاده کرد. :21:
این دوستمون که هارد سیگیت دارن میتونن تست کنن. نمیدونم کجا رفته. سیگیت 1 تابایت مدل گو فلکس یه درب کشویی داره که کل قیمت تبدیل ساتا به یو اس بی تو اون قسمت هست و برای استفاده بهتر کاری کردن که اگه خواستین از هارد در حالت یو اس بی هم استفاده کنین کارتون راحت باشه. ای کاش یه نفر از این هاردا داشت یه تست میکرد بهمون میگفت.:15:
خودمم جرات ندارم هارد رو باز کنم 2 سال گارانتی داره.:23: تازه باز کردنشم فایده نداره چون من میخوام به صورت اکسترنال استفاده کنم. :3:
نه هاردی که من دارم همچین قابلیتی ندارهنقل قول:
اینم عکس هارد من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیزی هم که شما میگید یکم عجیبه اگر قرار هارد اکسترنال رو باز کنیم از دوباره بهش ساتا بزنیم خوب چی کاری هست همون اول بریم یه اینترنال بگیریم که ساتا هم داشته باشه دیگه چه کاری هست اکسترنال رو تبدیل به اینترنال کنیم !!!!!!
من کی همچین حرفی زدم؟ من گفتم همون هارد اکسترنال رو یه کابل ساتا بهش بزنیم و وصل کنیم به پشت کیس که قابلیت بوت داشته باشه. هر وقت هم کهخواستیم هارد رو به حالت یو اس بی استفاده کنیم.:19: که این رو من تو هاردای گو فلکس سیگیت دیدم. هون مدل که منتخب کاربرای CNET هم هست.:10:نقل قول:
ای بابا کسی نبود؟
با سلام من یه هارد 1t و یک هارد 500g دارمو میخوام دو ویندوز رو این 2 هارد رو یک کیس بریزم به طوری که از هم مجزا باشند لطفا راهنمایی کنید