روش کنترل سرعت دریافتی
برای اینکه کیفیت سرعت پهنای باند و همچنین از میزان پهنای باند خود اطلاعاتی را داشتته لاشیم راه های ریادی وجود دارد.
یکی از این راه ها استفاده از نرم افزار های موجود و نصب آن بر روی سیستم عامل و کنترل لحظه ای سرعت و توان تهیه گزارشات مختلف به شکلهای مختلف است.
از جمله این نرم افزار ها میتوان به
Speedchecker
Broadband Speed Test
Dumeter
اشاره کرد. از مزایای آنها میتوان به کنترل دایمی سرعت و گزارشات لحظه ای آنها اشاره کرد و از معایت آنها این که بایستی بر روی هر سیستمی که نیاز به سنجس سرعت بر روی آن را داریم نصب باشد. ضمن اینکه اکثر نرم افزارهای دقیق با امکانات خوب رایگان نیستند.
روش دوم استفاده از وب سایتهای رایگان کنترل سرعت اینترنت است برای مثال
البته اکثر شرکتهای ارایه دهنده اینترنت پر سرعت نیز در تار نما های خود بخشی را برای تست سرعت ارتباطی کاربران قرار داده اند و بخش پشتیبانی معمولا کاربران را به آن هدایت کرده و خروجی آن ملاک صحت عملکرد شبکه خواهد بود و نه حرف شما!!!
به همین منظور دو سایت بالا را عنوان کردم. بسیاری از کاربران با سایت Speedtest آشنایی دارند و کاربران همین فروم هم برای تست سرعت از این سایت استفاده میکنند. اما این سایت مورد قبول 90% شرکتهای رایه دهنده خدمات اینترنتی در زمان خرابی و افت سرعت نیست (شاید به دلیل دقیق بودن اطلاعاتش)
اما سایت دوم مربوط به درکاه ملی ایران است و به نظر من محکمه پسند تر هم هست پون نه شرکتهای سرویس دهنده و نه مراجع ذی صلاح میتوانند به آمار ارایه شده در آن شبها های وارد نمایند.
نتیجه هر دو سایت هم دقیق استو
شما میتوانید از سایت دوم خروجی نیز تهیه کرده و نزد خود نگه دارید. ضمنا یک گراف هوب از وضعیت ثبات شبکه شما و همجنین تحلیلی از کیفیا سرویس شما و یک تحمیم در مورد دانلود کردن شما و اطلاعات مقید دیگری از جمله ارایه کیفیت سرویس شما به % و سایر موارد را ارایه میدهد.
از نظر من دوستانی که قصد تست سرعت شبکه خود را دارند و نسبت به سرویس خود ناراضی هستند از هر دو سایت تست گرفته و در فواصل زمانی معین در سیستم خود ذخیره نمایند تا در زمان مطرح کردن مشکل خود مدارکی دال بر عدم کیفیت سرویس موجود داشته باشند