توصیه من روی همین 5670 سافایر است.
در صورتی که بودجه بود 5750
Printable View
توصیه من روی همین 5670 سافایر است.
در صورتی که بودجه بود 5750
هر کارت گرافیکی میگیری بگیر ولی حتما به صدای فن اون هم گوش بکن ؟بعضی ها از نظر کارکرد عالی هستند منظور پردازش هست ولی صدای فن اون اعصاب آدم رو خورد میکنه ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز من گفتم پاورم 400 هست 5750 برای پاور 450 هست تو سایت خودش نگا کن بعدشم من به غیر از
گیگا و اسوس قطعات کامپیوتر نمیخرم درسته قیمتشون گرونتره ولی کیفیتشون بالاتره :31:
تو سایت خودش نگا کن تو قسمت System Requirements خط یکی مونده به آخر
کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=643&pid=495&psn=&lid=1&leg=0#
دوستان اگه کسی گرافیک 5670 رو داره نظرش رو دربارش بگه من خودم بررسی های خارجی رو دیدم در حد یه گرافیک متوسط هست به نظرم چیز خوبیه با توجه به قیمتش فقط میخوام اگه کسی داره تجربه شخصی کار کردن باش رو بگه
خوب در مورد پاور شما لیست قطعات سیستمتونو اماده کنید تا نظرمو بگن که چه پاوری براش مناسبه.نقل قول:
سلام دوست عزیز من گفتم پاورم 400 هست 5750 برای پاور 450 هست تو سایت خودش نگا کن بعدشم من به غیر از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
odd
main
hdd
cpu
pci cart
......
اگر مثلا هارد 2 تا داری اعلام کنید.
مدل ها رو وارد کنید.
کی این حرف رو بهت زد؟نقل قول:
گیگا و اسوس قطعات کامپیوتر نمیخرم درسته قیمتشون گرونتره ولی کیفیتشون بالاتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند سال پیش ها خودم خیلی رو برند ایسوس و گیگا تعصب داشتم.
اما وقتی کار تعمیرات رو شروع کردم دیدم همه چی به برند نیست.
البته یک سری برند های مثل الایت پلیت رو رد میکنم
من تو این رده ها سافایر رو کاملا تایید میکنم
و کارت های قدرتمندی رو از amd ارائه داده است.
و هیچ مشکلی نداشتند.
تو این رنج قیمت کارت فوق العاده ای است.نقل قول:
دوستان اگه کسی گرافیک 5670 رو داره نظرش رو دربارش بگه من خودم بررسی های خارجی رو دیدم در حد یه گرافیک متوسط هست
من این رو به گیمر ها دادم.
رو سیستم خواهر خودم هم 5670 سافایر زدم.
طبق تجربه من 5670 تو رنج 100 110 بهترین کارت است.نقل قول:
ه نظرم چیز خوبیه با توجه به قیمتش فقط میخوام اگه کسی داره تجربه شخصی کار کردن باش رو بگه
Sapphire Radeon HD 5670 ddr5
در صورتی که هنوز روی حرفی بی پایه و بی اساس هستید و اسرار به خرید این دو برند دارید
میتوانید تو بازار با گشت زدن {احتمالش خیلی کمه} ایسوس را پیدا کنید که بعید میدانم باشه.
و اگر هم باشه قیمتش خیلی بالاست.
مهم چیپشون است که هر دوز برای AMD 5670 است و این برند هم خودشو تو بازار ثابت کرده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا" نمیدونم تعصب ایرانی ها روی گیگا و اسوس چه جوری به وجود اومده، اما این تصور شما اشتباهه، شما اگه مدتی سخت افزار رو دنبال کننید حتما" خودتون هم ه این نتیجه خواهید رسید. منطقی نیست پول یک 5750 رو به یک 5670 از این برند ها بدیید.نقل قول:
گیگا و اسوس قطعات کامپیوتر نمیخرم درسته قیمتشون گرونتره ولی کیفیتشون بالاتره
دوستان من نگفتم این برندها بدرد نمیخوره من گفتم وقتی از یه برند راضی هستی و تجربه کار با قطعاتش رو داشتی چرا بری دنبال یه برندی برم که برای اولین بار اسمش رو میشنوم درسته شما ازین برند خرید داشتید و راضی هستید و این که من رو هیچ برندی تعصب ندارم درسته قبول دارم گیگا و اسوس پول مارکشون رو میخورن ولی واقعا کیفیت ساختشون بالاتر هست من به شخصه تا از محصولات یه شرکت راضی هستم سمت برند دیگه ای نمیرم قیمت هم مسئله ای نیست بعدشم تو سایت همون شرکت زده این گرافیک برای پاور 450 به بالا مناسب هست درسته رو پاور پایینتر هم ممکنه بکشه ولی ممکنه به قطعات صدمه وارد بشه تو همون صفحه اول هم قطعاتم رو گفتم یه هارد هم بیشتر روسیستم نیست در مورد برند خواهشا بحث نکیند که بحث به جاهای دیگه کشیده میشه فقط رو گرافیک از شرکتایی که مغز گرافیک رو میزنن هسته اصلی منظورم مثل amd یا همون ati و nvidia این که کدوم شرکت این رو رو برد زده و ازین قبیل مسائل بحث نکنید
یه سوال داشتم آقای mehran gorji شما گفتی رو سیستم خواهرت 5670 گذاشتی بازی با هاش تست کردی مثلا کرایسیس رو تا ته بزاری چطور میاره اگه تستی چیزی روش انجام دادی بگو ؟؟؟
خوب ببینید شما اگر خودتان تجربه 1 یا 2 یا 3 یا 10 برند رو داشتید ماها تجربه بیش از 1000 تا رو داشتیم.نقل قول:
دوستان من نگفتم این برندها بدرد نمیخوره من گفتم وقتی از یه برند راضی هستی و تجربه کار با قطعاتش رو داشتی
کیفیت ساخت رو در چی میبینید؟نقل قول:
ولی واقعا کیفیت ساختشون بالاتر هست
از ic ها چه میدانید؟
این حرف که حتی سافایر هم نوشته درست نیست.نقل قول:
تو سایت همون شرکت زده این گرافیک برای پاور 450 به بالا مناسب هست
اومدو 2 تا دراوز 23 تا هارد پردازنده پرمصرف کارت میکس و ..... داشتیم.
اونوققت مثلا باید بگیم چون شرکت گفته 450 پس همین باشه؟
نه شما لیست ها رو میدید و ما ولتاژ ها رو جمع بندی میکنیم و پاور مورد نیازتان را در صورت اور داشتن و نداشتن اور هم به شما اعلام میکنیم.
پس بهتر است دوستانی که تعصبی هستند بیان و به شما مشاوره غلط بدهد تا شما کار را به جاهای باریک نکشانید.نقل قول:
در مورد برند خواهشا بحث نکیند که بحث به جاهای دیگه کشیده
من ترجیح میدم که اصلا بحثی نکنم با این طرز تفکر شما.نقل قول:
میشه فقط رو گرافیک از شرکتایی که مغز گرافیک رو میزنن هسته اصلی منظورم مثل amd یا همون ati و nvidia این که کدوم شرکت این رو رو برد زده و ازین قبیل مسائل بحث نکنید
در انتها
سعی کنید کسانی که تجربه دارند از تجربیاتشان استفاده کنید.
و در صورتی که حس میکنید تجربه ما غلط است.
دوستان دیگر نظراتشونو میگویند.
موفق باشید دوست عزیز.
بابا چرا میزنی من فقط به عنوان کاربر نظرمو گفتم و هیچ تخصصی هم در تعمیرات ندارم من فقط میگم از کار کردشون راضی هستم من که نمیخوام مثل شما فروشنده و تعمیر کار بشم من فقط یه کاربر ساده هستم شما ناراحت نشو من منظوری ندارم شما فقط نظرت رو بگو شما خودت هم قبول داری تصمیم آخر با خریدار هست پس لطفا فقط پیشنهاد و نظر بدید بالا هم گفتم بحث این که کدوم برند بهتره رو نکنید اشتباه از من بود که بحث برند رو کردم پس بیخیال
بابا این همه رو خوندی جواب سوال آخرم رو ندادی
یه سوال داشتم آقای mehran gorji شما گفتی رو سیستم خواهرت 5670 گذاشتی بازی با هاش تست کردی مثلا کرایسیس رو تا ته بزاری چطور میاره اگه تستی چیزی روش انجام دادی بگو ؟؟؟
من و کوروش هم گفتیم با سافایر کار کردیم و راضی هستیم.نقل قول:
بابا چرا میزنی من فقط به عنوان کاربر نظرمو گفتم و هیچ تخصصی هم در تعمیرات ندارم من فقط میگم از کار کردشون راضی هستم
در ضمن شما وقتی تاپیک باز میکنید باید نظر های دیگران را بر صبق امار قبول کنید.
اگر خودتان اصرار روی مارک خاصی دارید چرا مشاوره!!!!
درسته پول از جیب شما میره نه از جیب من.نقل قول:
قبول داری تصمیم آخر با خریدار هست پس لطفا فقط پیشنهاد و نظر بدید بالا هم گفتم بحث این که کدوم برند بهتره رو نکنید اشتباه از من بود که بحث برند رو کردم پس بیخیال
جان کدومو؟نقل قول:
بابا این همه رو خوندی جواب سوال آخرم رو ندادی
نه متاسفانه هنوز بازی نکردمنقل قول:
یه سوال داشتم آقای mehran gorji شما گفتی رو سیستم خواهرت 5670 گذاشتی بازی با هاش تست کردی
یعنی وقتشو ندارم.
سیستم خودمو بازی نمیکنم چه برسه سیستم خواهرم.
به خاطر شما سعی میکنم تا فردا تست فرمارک رو بگیرم تو 10 دقیقه تست و اعلام کنم.نقل قول:
ثلا کرایسیس رو تا ته بزاری چطور میاره اگه تستی چیزی روش انجام دادی بگو ؟؟؟
این تست پیداری و دماش و تعداد فریم همه چیز رو ثابت میکنه.
در ضمن این سیستم داره با پاور 330 گرین
2 تاهارد 500 7200
1 درایو
1 مین پی 43
پردازنده 7400
2 تا رم 4 گیگ باس 1600
کار میکنه و اخ هم نمیگه و همه چی نرماله.
حالا شما هم سیستمتو بگو تا بشه در مورد منبع تغذیه تصمیم درستی گرفت.
تست فرمارک رو تا فردا تهیه میکنم.
تشکرنقل قول:
دوست عزیز مشاوره به این معنا نیست که هرچی بقیه گفتند قبول کنید فقط روی نظر دیگران فکر میکنید همین
و اما سیستم
مین GIGABYTE - M68MT-S2P این مینبورد یه گرافیک آنبورد 7025 روش هست
رم 2گیگ یک تیکه 1333
پاور میوا 400 ریل
cpu: amd phenom x2 560
درایو هم یه دونه dvd writer
هارد هم 500 هست