یکم درد دل! ویه نظر برای انتخاب بهتر!
نقل قول:
از بين گزينه هاي زير کدام بهتر است ؟
Xperia mini
Xperia mini pro
Wildfire S
Galaxy Ace
Wildfire
اگه گوشي ديگري هم ميشناسيد معرفي کنيد تا ديگران از تجربه هايتان استفاده کنند !!!
من فکر میکنم با توجه به سخت افزار، کیفیت، دوربین عکاسی و فیلم برداری و همچنین برند، Xperia mini و Xperia mini pro بهتر باشند. البته قیمت این دوتا کمی از اونایه دیگه بیشتره. اونم به خاطر جدید بودن و همچنین قدرت پردازنده هستش.
بعدش من فکر میکنم Wildfire S بهتر باشه. مدل بدون S اون قدیمی شده. ACE به نظر من خیلی باید ارزون تر بشه. چون خیلی سبکه!
به نظرم Xperia mini pro تنها ایرادش صفحه کوچک اون هست ولی یه کیبرد بسیار زیبا داره و اینکه مطمئن باشید توی نت اذیت نمیشد. فیلم دیدن با گوشی به نظر من معقولانه نیست، پس صفحه بزرگتر نسبت به امکانات و کیفیت کمتر ارزش نداره.
گوشی هوشمند مثل تلویزیون هوشمند و مثل تبلت و همچنین مثل پاکت پی سی و اوصولا بیشتر محصولات اینچنینی برای استفاده در اینترنت کاربرد دارند و صد البته به شما بگم که سرعت اینترنت در ایران بسیار پایین تر از حد استاندار برای گوشی هوشمند و تجهیزات قابل حمل هست. و اینکه میگن ما در خاور میانه، دور، نزدیک و .... بیشترین سرعت را داریم این به علت بالاست که کشور های خاورمینه از نظر کیفیت بسیار در سطح پایینی قرار دارند و همچنین استفاد از اینترنت در این کشورها کم هست!