-
سلام
عزيز گفتم كه نوع ورودي دستور increase بايد widestring باشه و دومي هم اينتجر مستقيماً عدد نميگيره
يه نمونه برات مي زارم كه با زدن دكمه تاريخ افزايش (كاهش ) پيدا مي كنه
[HTML]
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
shdate:widestring;
increase:integer;
begin
shdate:=edit1.Text;
increase:=1;
edit1.Text:=form1.MyShamsi1.ShamsiIncrease(shdate, increase);
end;
[/HTML]
موفق باشي
-
ممنون از راهنماييت.
تونستم رانش كنم.
خيلي ممنون كه پيگير بودن.
-
سلام
خواهش مي كنم در مقابل راهنمايي هاي شما و ديگر دوستان چيز قابل ديدني نيست
يا حق
-
سلام ...
یه سئوال :
برای استفاده از این DLL ایا باید اون رو توی کامپیوتر کاربر هم رجیستر کنیم ؟
یکی از دوستان من بعد از استفاده توی یه کامپیوتر دیگه می گه که Error می ده !!!
می شه جواب سئوالم بدید ... ( خیلی واسم محمه )
با تشکر ...
موفق باشید ...
-
حتمالا يك نمونه از اين فايل بايد در شاخه اصلي ويندوز و در سيستم 32 كپي بشه و بعد هم رجيستر كن.
البته امتحانش نكردم . و فكر كنم اينجوري باشه.
-
سلام
نحوه رجيستر كردن shamsi.dll در سيستم مقصد ( كاربر ) بصورت پي دي اف اماده كردم . اونو مي تونيد از لينك زير دان كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و مويد باشيد
يا حق
-
من اونو تو برنامم استفاده کردم یه تو یکی دو تا تاریخ Error می ده
تو تاریخ 31 اردیبهشت. اون یکی تاریخ را هم یادم نیست فکر کنم 30 اردیبهشت باشه
-
سلام
هرچند توابع این دی ال ال خیلی خوب بودند اما متاسفانه حق با شماست و در بعضی تاریخ ها مشکل داره .
پیشنهاد میکنم از کامپوننت ShDate Solutions استفاده کنید که توابعش واقعا فوق العاده و بسیارند . در مورد تاریخ های خاص مثل سال کبیسه و اسفند و اردیبهشت هم مشکلی نداره .
ورژن 1.1 بصورت رایگان در همین فروم نان فرس عزیز گذاشته که می تونید در دلفی 7 ازش استفاده کنید . اما اگه برای دلفی 2009 بخواهید باید ورژن 2.1 رو از سایتش خریداری کنید .
پیشنهاد میکنم بخرید چون واقعا نیازتون رو برای تایخ شمسی برای همیشه رفع میکنه . مخصوصاً که پشتیبانیش هم خوبه . (البته بگم این کامپوننت مال من نیست که بگین داره تبلیغ میکنه ها! من خودم هم خریدمش )
از همه اینها گذشته از دردسر کپی کردن دی ال ال و رجیستر کردنش خلاص میشین .
موفق باشید
-
سلام
هرچند توابع این دی ال ال خیلی خوب بودند اما متاسفانه حق با شماست و در بعضی تاریخ ها مشکل داره .
پیشنهاد میکنم از کامپوننت ShDate Solutions استفاده کنید که توابعش واقعا فوق العاده و بسیارند . در مورد تاریخ های خاص مثل سال کبیسه و اسفند و اردیبهشت هم مشکلی نداره .
ورژن 1.1 بصورت رایگان در همین فروم نان فرس عزیز گذاشته که می تونید در دلفی 7 ازش استفاده کنید . اما اگه برای دلفی 2009 بخواهید باید ورژن 2.1 رو از سایتش خریداری کنید .
نقل قول:
کد:
http://www.farsicomponents.com/
پیشنهاد میکنم بخرید چون واقعا نیازتون رو برای تایخ شمسی برای همیشه رفع میکنه . مخصوصاً که پشتیبانیش هم خوبه . (البته بگم این کامپوننت مال من نیست که بگین داره تبلیغ میکنه ها! من خودم هم خریدمش )
از همه اینها گذشته از دردسر کپی کردن دی ال ال و رجیستر کردنش خلاص میشین .
اگر هم یه پکیج ایگان می خواهید می تونید از Solar Calendar Package استفاده کنید که اینم چیز خوبیه اما وقتی معرفی شده بود که من دیگه قبلی رو خریده بودم .:13:
موفق باشید
-
IsKabiseh
سلام
وقتی از IsKabiseh استفاده می کنم : (مانند زیر )
کد:
var
Sd : string;
begin
sd := shamsi1.shamsi
if shamsi1.IsKabiseh(sd) = true then
label1.Caption := 'True'
else
label1.Caption := 'False';
end;
در خط :
کد:
if shamsi1.IsKabiseh(sd) = true then
خطا می ده.
خطا :
کد:
[Error] Unit1.pas(88): Types of actual and formal var parameters must be identical
خب. حلا باید چی کار کنم؟
ممنون